Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 18:36

Αεροβική Γυμναστική

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Αεροβική Γυμναστική είναι ένα όμορφο ολυμπιακό άθλημα που συνδυάζει χορευτική Γυμναστική με δυναμικές ασκήσεις ενόργανης και ρυθμικής Γυμναστικής. Ο Σύλλογός μας Πρωτοποριακά Διακρίενεται 18 χρόνια τώρα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Η Αεροβική Γυμναστική σαν άθλημα έχει τρεις άξονες:

  • Μια πολύ καλή Γυμναστική με στόχο την υγεία, την ευεξία, την ανάπτυξη της προσωπικότητας και του δυναμισμού, την ταχύτητα στις αντιδράσεις και την σκέψη. Ένα αθλητικό κορμί και ένα γρήγορο μυαλό.
  • Τη δασκάλα-ο του AEROBIC. Εμείς σαν σχολή «φτάνουμε» τους αθλητές και σε αυτό το στόχο να γίνουν δάσκαλοι, INSTRUCTOR του AEROBIC. Οι εξετάσεις έχουν τρία βασικά μέρη: 1) Θεωρία 2) Διδασκαλία και 3) ΠΡΑΚΤΙΚΗ (ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ) Ανάλογα με το επίπεδο των παιδιών προσαρμόζεται και ο βαθμός δυσκολίας. ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.Γ)
  • Την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
  • Ήδη πολλές από τις μαθήτριες έχουν την δυνατότητα και την τεχνική να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο άθλημα της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στην κατηγορία των παίδων και νεανίδων τα παιδιά εξασφαλίζουν μόρια για τα Α.Ε.Ι. ή καριέρα στον αθλητισμό. Με χαρά μου θα συνεργαστώ μαζί σας για την υλοποίηση αυτού του στόχου. Στην περσινή περίοδο ο σύλλογος μας βρέθηκε στις μεγάλες δυνάμεις της χώρας με κορυφαία στιγμή τα 5 μετάλλια στο 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Γ.Ο. και την γενική βαθμολογία του Συλλόγου στην 1η θέση του Πρωταθλήματος. Ακόμη 3 αθλήτριες μας προκρίθηκαν στην Εθνική Ομάδα και συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του αθλήματος (4η θέση).
Read 25419 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Για Αρχάριους Αεροβική Γυμναστική Αεροβική Γυμναστική

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου