Γενικά - Ειδήσεις

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ & ΧΟΡΟΣ - Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

* Κάθε μικρό κοριτσάκι ονειρεύεται να χορεύει και να εκφράζεται... Να έχει μια γλυκιά δασκάλα-προπονήτρια... Ένα χαμόγελο που να ζητάει πειθαρχία αλλά να δίνει και θάρρος... Να μάθει να κινείται με χάρη και άνεση στις ασκήσεις... Να μην του φωνάζουν αλλά να το ενθαρρύνουν...

Σε μια αέναη προσπάθεια ο αθλητισμός να είναι πρώτα πολιτισμός, κάθε χρόνο στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου όπου παρουσιάζονται τα προγράμματα της γυμναστικής (Ενόργανη-Ρυθμική-Ακροβατική-Αεροβική) και οι προσπάθειες-επιδείξεις των αθλημάτων του Tae Kwon Do και της κολύμβησης, βραβεύονται Έλληνες και Ελληνίδες ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.

Πάνω από 15 Έλληνες Ολυμπιονίκες βρέθηκαν κοντά μας και θα συνεχίζουν να βρίσκονται σε μια πορεία 20 χρόνων του Συλλόγου μας.

Σε μια προσπάθεια να εμπνεύσουμε τους αθλητές μας με πρότυπα ήθους, χαρακτήρα και αυταπάρνησης.

Οι "Γοργόνες" του Α.Σ. Νέα Παιδεία συμμετείχαν στο Φεστιβάλ "Be Active" με μια φανταστική εμφάνιση!

Το τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής από αθλήτριες πολύ μικρών ηλικιών, στην μόλις πρώτη χρονιά στον Σύλλογο (αρχάριο τμήμα) κατάφερε να ολοκληρώσει τους "Πειρατές μας" στα πλαίσια του παραμυθιού που σχεδιάσαμε στο μαζικό αθλητισμό μας!!!

Κατέπληξαν στο Cosmogym Festival στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου αλλά και στο Win for Life στο κλειστό γυμναστήριο Νέου Ηρακλείου οι Νεραϊδούλες της Νέας Παιδείας!

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Γενικά - Ειδήσεις

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.