Γενικά - Ειδήσεις

Ποιος αθλητής δεν απολαμβάνει κάθε λεπτό σε μια τέτοια προπόνηση;

Σας καλούμε την Κυριακή 21 Μαρτίου κ ώρα 11.30πμ στη διαδικτυακή συζήτηση με την ψυχοθεραπεύτρια του συλλόγου μας Ελένη Πολυχρονοπούλου που αφορά την κατάσταση που βιώνουμε αυτή τη περίοδο και πως θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ & ΧΟΡΟΣ - Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

* Κάθε μικρό κοριτσάκι ονειρεύεται να χορεύει και να εκφράζεται... Να έχει μια γλυκιά δασκάλα-προπονήτρια... Ένα χαμόγελο που να ζητάει πειθαρχία αλλά να δίνει και θάρρος... Να μάθει να κινείται με χάρη και άνεση στις ασκήσεις... Να μην του φωνάζουν αλλά να το ενθαρρύνουν...

Σε μια αέναη προσπάθεια ο αθλητισμός να είναι πρώτα πολιτισμός, κάθε χρόνο στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου όπου παρουσιάζονται τα προγράμματα της γυμναστικής (Ενόργανη-Ρυθμική-Ακροβατική-Αεροβική) και οι προσπάθειες-επιδείξεις των αθλημάτων του Tae Kwon Do και της κολύμβησης, βραβεύονται Έλληνες και Ελληνίδες ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.

Πάνω από 15 Έλληνες Ολυμπιονίκες βρέθηκαν κοντά μας και θα συνεχίζουν να βρίσκονται σε μια πορεία 20 χρόνων του Συλλόγου μας.

Σε μια προσπάθεια να εμπνεύσουμε τους αθλητές μας με πρότυπα ήθους, χαρακτήρα και αυταπάρνησης.

Οι "Γοργόνες" του Α.Σ. Νέα Παιδεία συμμετείχαν στο Φεστιβάλ "Be Active" με μια φανταστική εμφάνιση!

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Γενικά - Ειδήσεις

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου