Ρυθμική - Ενόργανη - Ακροβατική Γυμναστική Για Αρχαρίους

Εδώ και πολλά χρόνια η τεχνογνωσία του Συλλόγου δίνει την δυνατότητα να μπουν οι νέες αρχάριες αθλήτριές μας στο τμήμα του Τραμπολίνο - Ακροβατικής Γυμναστικής!

Στη διάκριση της Χρυσής Ομάδας στην κατηγορία «Λιλιπούπολη» (3-5 ετών) έφτασε η «Λίμνη των Κύκνων» στο EGO STARGYM CONTEST 2017, που πραγματοποιήθηκε 16-19 Ιουνίου στο Olympic Hall του Γαλατσίου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα "ανοιχτά μαθήματα" Ρυθμικής Γυμναστικής Αρχάριων τμημάτων στα πλαίσια της αγωνιστικής χρονιάς 2016/2017

Με χαρά μας είδαμε την εξέλιξη των μικρών αθλητριών μας, κυρίως στην αυτοπεποίθηση και την πειθαρχία αφού πριν λίγους μήνες ήταν δύσκολο ακόμη και να συγκεντρωθούν λίγα λεπτά της ώρας.

Οι "Γοργόνες" του Α.Σ. Νέα Παιδεία συμμετείχαν στο Φεστιβάλ "Be Active" με μια φανταστική εμφάνιση!

Το τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής από αθλήτριες πολύ μικρών ηλικιών, στην μόλις πρώτη χρονιά στον Σύλλογο (αρχάριο τμήμα) κατάφερε να ολοκληρώσει τους "Πειρατές μας" στα πλαίσια του παραμυθιού που σχεδιάσαμε στο μαζικό αθλητισμό μας!!!

Κατέπληξαν στο Cosmogym Festival στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου αλλά και στο Win for Life στο κλειστό γυμναστήριο Νέου Ηρακλείου οι Νεραϊδούλες της Νέας Παιδείας!

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Για Αρχάριους

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.