Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 01:48

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ - ΡΥΘΜΙΚΗΣ - ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2019

Written by
Rate this item
(0 votes)

Μια εντυπωσιακή επίδειξη από τα αρχάρια τμήματα Ενόργανης, Ακροβατικής και Ρυθμικής απόλαυσαν γονείς και φίλοι στα πλαίσια της Ετήσιας Γιορτής του Συλλόγου το 2019.

Αυτό που κατέπληξε γονείς και θεατές είναι ότι η πρόοδος στην ευλυγισία, στη βασική τεχνική και επιδεξιότητα των αθλητριών, καθώς για πολλά παιδιά είναι η πρώτη χρονιά τους! 

Ευχή πολλές αθλήτριες του τμήματος να μπορέσουν να συνδυάσουν ένα καλό πρόγραμμα στο διάβασμά τους τους και καλή διατροφή ώστε να επανδρώσουν τα τμήματα Gymnastics for All και Αγωνιστικής Αεροβικής  του συλλόγου στο μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προόδου (γονείς, προπονητές, έφορους και φίλους του τμήματος).

Read 1348 times Last modified on Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 02:02

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Για Αρχάριους Χορός Για Αρχαρίους ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ - ΡΥΘΜΙΚΗΣ - ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2019

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου