Published in TAE-KWON-DO
Tagged under
Read 27913

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(0 votes)

19 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣ : ΤΜΗΜΑ TAE KWON DO

ΘΕΜΑ 1ο: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ 3-4-5 Δεκεμβρίου 2011 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ)

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Εφήβων για το 2011. Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές είναι έτοιμοι για σπουδαίους αγώνες. Καλούμε όσους γονείς και παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν από κοντά την ομάδα μας.

ΘΕΜΑ 2ο : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΑΝΤΡΩΝ στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ στις 9-10-11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Συμμετοχή αθλητών του Συλλόγου.

ΘΕΜΑ 3ο : 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON DO-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές του Συλλόγου Σακελαρίου Χρήστο και Παπέλη Δημήτρη για την προσπάθειά τους στο Διεθνές Τουρνουά TAE KWON DO που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη με συμμετοχή αθλητών από 10 χώρες της Ευρώπης.

ΘΕΜΑ 4ο : BABY CUP - 2011

Τις ευχαριστίες μας σε γονείς και παιδιά για τη συμμετοχή και προσπάθεια στο Baby Cup 2011. Η απόδοση όλων των παιδιών ήταν σε υψηλό επίπεδο και το ήθος και η προσωπικότητά τους σε ακόμη μεγαλύτερο. Ήταν μια σημαντική εμπειρία. Συνεχίζουμε την σκληρή καθημερινή δουλειά. Κάθε προπόνηση είναι μοναδική και σημαντική.

* ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 8.00 μ.μ. Επίδειξη Tae Kwon Do του Συλλόγου από το Προαγωνιστικό και Αγωνιστικό τμήμα στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar.
Εξετάσεις Tae Kwon Do για αθλητές-τριες που θα κριθούν έτοιμοι μέσα στο Δεκέμβριο ή αρχές Ιανουαρίου.

Με εκτίμηση,

Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Γενικά - Ειδήσεις TAE-KWON-DO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου