Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του συλλόγου μας!

(1 Vote)

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου του Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Πόλης του Χαϊδαρίου!!

Το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής και Ενόργανης Ακροβατικής Γυμναστικής του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής Χαϊδαρίου είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και φιλοξενίας μιας φανταστικής εκδήλωσης.

Ένα συγκινημένο κοινό χειροκρότησε θερμά τα παιδιά που παρουσίασαν πολλές Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες!

Ένα ταξίδι του Αϊ Βασίλη μέσα από Γυμναστικές ασκήσεις και περίτεχνους σχεδιασμούς εκτέλεσαν πάνω από 130 αθλητές, αθλήτριες όλων των ηλικιών με δημιουργίες Χορογραφιών από το προπονητικό ΤΕΑΜ του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής Χαϊδαρίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο της πόλης κύριο Βαγγέλη Ντηνιακό για την έκπληξη να είναι κοντά στη χαρά των παιδιών στο μοίρασμα των Χριστουγεννιάτικων δώρων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επιφανείς πολίτες της πόλης με υψηλή θέση στις καρδιές όλων.

 

Δείτε στις φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω στιγμιότυπα από τη χαρά των παιδιών την ώρα που έπαιρναν τα Δώρα αλλά και τις φοβερές εκτελέσεις τους στην παράσταση.

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Για Αρχάριους Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του συλλόγου μας!

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου