Tae-Kwon-Do - Προαγωνιστικά Τμήματα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Κατέπληξε η Χριστουγεννιάτικη επίδειξη Tae Kwon Do!!

Με μεγάλη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό Bazaar των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ με επιδείξεις από τα τμήματα του TAE KWON DO

Χορογραφίες, spiring, poomse, σπάσιμο ξύλων μετά απο εντυπωσιακά άλματα, δύσκολοι συνδυασμοί αυτοάμυνας από τους αρχάριους μαθητές μας και πολλά άλλα περιλάμβανε η εντυπωσιακή επίδειξη  Tae Kwon Do

Η συμμετοχή μας είχε συμβολικό χαρακτήρα και παιδαγωγικό στην προσπάθεια να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς των μικρών μας αθλητριών-τών.

Ευχαριστούμε θερμά γονείς, προπονητές και αθλητές για την υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν στο περιθώριο των εκδηλώσεων

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα

Με  μεγάλη επιτυχία διεξήχθη  το τριήμερο σεμινάριο απο τον Κορεάτη παγκόσμιο πρωταθλητή Κim Lee για τους πρωταθλητές του Συλλόγου και οι προπονήσεις γνωριμίας για τα αρχάρια τμήματα.

Μια εντυπωσιακή επίδειξη από το Αγωνιστικό τμήμα TAEKWONDO απόλαυσαν γονείς και φίλοι στα πλαίσια της Ετήσιας Γιορτής του Συλλόγου το 2017.

Με μεγάλη επιτυχία οι αθλητές μας ολοκλήρωσαν ένα τριήμερο μαραθώνιο αγώνων στο 6o Kim & Liu Tae Kwon Do.

13 αθλητές μας συμμετέχουν στο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim & Liu Tae Kwon Do που θα διεξαχθεί το τριήμερο 11, 12 & 13 Νοεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων (Αρτάκης & Ελλησπόντου, Δήμος Φυλής- Άνω Λιόσια) .

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Προαγωνιστικά Τμήματα

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου