Αεροβική - Προαγωνιστικά Τμήματα

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΄ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ σε επίδειξη του αγωνιστικού τμήματος της Αεροβικής Γυμναστικής στο Hilton, στα πλαίσια της αποκριάτικης γιορτής των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Με μεγάλη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό Bazaar των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ με επιδείξεις από τα τμήματα της Αεροβικής της Ενόργανης και του Cosmogym. Η συμμετοχή μας είχε συμβολικό χαρακτήρα και παιδαγωγικό στην προσπάθεια να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς των μικρών μας αθλητριών-τών.

Ευχαριστούμε θερμά γονείς, προπονητές και αθλητές για την υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν στο περιθώριο των εκδηλώσεων

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα

Οι αθλήτριες του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ παρουσίασαν τα προγραμματά τους στην ετήσια γιορτή μας

Μαγεία!!! Ένα φανταστικό παραμύθι… το κλασικό του Καρυοθραύστη κατάφεραν να διασκευάσουν οι αθλήτριες του προαγωνιστικού τμήματος της Ρυθμικής-Αεροβικής γυμναστικής.

Σας ενημερώνουμε για το ωράριο του τμήματος "Πανκορασίδες" στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Σας ενημερώνουμε για το ωράριο του τμήματος "Προαγωνιστικό" στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Προαγωνιστικά Τμήματα.

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου