ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ 2017

(0 votes)

Σε μια αέναη προσπάθεια ο αθλητισμός να είναι πρώτα πολιτισμός, κάθε χρόνο στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου όπου παρουσιάζονται τα προγράμματα της γυμναστικής (Ενόργανη-Ρυθμική-Ακροβατική-Αεροβική) και οι προσπάθειες-επιδείξεις των αθλημάτων του Tae Kwon Do και της κολύμβησης, βραβεύονται Έλληνες και Ελληνίδες ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.


Τα προηγούμενα χρόνια ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Χαρά Καρυάμη, ο Βλάσης Μάρας, η Βούλα Ζυγούρη, η Αφροδίτη Σκαφιδά, η Λουίζα Βρυώνη, η Αλέξια Παπαγεωργίου, η Εύη Μωραϊτιδου,η Μαρία Καρπαθάκη μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού μας τίμησαν με την παρουσία τους και έλαμψαν με τις στιγμές που ξαναθυμηθήκαμε όλοι από την καριέρα τους.
Κυρίως βέβαια «μίλησαν» στις καρδιές των αθλητών-τριών του αθλητικού μας συλλόγου, αφού με το παράδειγμά τους αλλά και με τα λόγια τους παρότρυναν για προσπάθεια, όνειρα, στόχους αλλά και επιμονή και υπομονή τα παιδιά μας, αξίες που τόσο έχουμε ανάγκη στην εποχή μας.
Φέτος στη γιορτή του 2017 είχαμε τη χαρά να βραβεύσουν τους πρωταθλητές μας : Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση,  η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ιλεάνα Κλοκώνη, η Χάλκινη Παρολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα η Πανεπιστημιακή Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας Ελιζάνα Πολλατου και ο
Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας TaeKwonDo (ΕΛΟΤ ) Θωμαϊδης Νικόλαος.

Η Βασιλική Μιλλούση έχει συμμετάσχει σε 3 ολυμπιάδες, Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές συναντήσεις.Το 2012 ήταν η κορυφαία στο δοκό ισορροπίας και μάλιστα υπάρχει και άσκηση με το όνομά της. Το 2017 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού έκανε σπουδαία εμφάνιση στον τελικό της δοκού και κέρδισε δικαιωματικά το ασημένιο μετάλλιο με 13,633 β., τερματίζοντας πίσω από την «θρυλική» Ρουμάνα, Καταλίνα Πονόρ.

Η Δήμητρα Κοροκίδα χάλκινη παραολυμπιονίκης του Ρίο, αναδείχθηκε η κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία στην εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Από το 1984-2005: Αθλήτρια του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και ΤΑΝΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε πανευρωπαϊκά και διεθνή πρωταθλήματα. Αναδείχθηκε επί επτά συνεχόμενα έτη (1999-2005) Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα Πούμσε. Το 2016 συμμετείχε με την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία όπου στη σφαιροβολία κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

ΕλιζάναΠολλάτου

Η ΕλιζάναΠολλάτου υπηρετεί ως επίκουρος καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη των Τρικάλων. Έλαβε το πτυχίο (1988) και το διδακτορικό της (1995) από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και το Master of Science in Motor Learning (1991) από το University of IllinoisatChicago, U.S.A. Διετέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, ως προπονήτρια κλιμακίου. Από το 1991 διδάσκει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, Κινητική Μάθηση, Διδασκαλία της Ρυθμικής και Γυμναστική για Όλους.. Έχει συγγράψει 4 βιβλία και έχει δημοσιεύσει πάνω από 40 άρθρα, τα οποία έχουν εκδοθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ενώ αρθρογραφεί και σε ηλεκτρονικούς ιστότοπους.

Νίκος Θωμαΐδης

Είναι για 3η συνεχή φορά ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ. Ως αθλητής κατάφερε στον Ελλαδικό χώρο να μην ηττηθεί από κανέναν αντίπαλο του για όσα χρόνια αγωνίστηκε, και να είναι επί σειρά ετών μέλος της εθνικής ομάδας.Ως  προπονητής έχει διατελέσει προπονητής εθνικής ομάδας και σε συλλογικό επίπεδο  έχει κατορθώσει   αθλητές του να έχουν διακριθεί και στελεχώσει τις εθνικές ομάδες. Όσον αφορά τη θέση που σήμερα κατέχει, οι τελευταίες  εκλογές απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι ο πλέον πετυχημένος πρόεδρος που έχει περάσει από το Ελληνικό Ταεκβοντό και σε πολύ δύσκολες χρονικά συνθήκες. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του για ακόμα μια φορά όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Τ

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Γενικά - Ειδήσεις ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ 2017

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου