ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – All About Gymnastics Ενόργανη, Ρυθμική, Αεροβική, Ακροβατική, gymnastics for All, Three Gym

(2 votes)

Νέα συνδυαστικά πρόγραμμα όπου η γυμναστική ενώνει το αθλητικό ασκησιολόγιο με τη κομψότητα του χορού σε ένα σύγχρονο προπονητήριο με χρήση όλων των οργάνων της Ενόργανης, Ρυθμικής κ Ακροβατικής Γυμναστικής.   

Το μπαλέτο και ο χορός "μπαίνουν" αρμονικά στην αεροβική, την ενόργανη, τη ρυθμική γυμναστική...ώστε η ελαστικότητα, η ευλυγισία, η ισορροπία, η αντοχή, να συντελούν στην φυσική ευεξία και αυτοπεποίθηση.

Το μοντέλο εκγύμνασης στις μικρές ηλικίες που εξελίξαμε μετά από χρόνια εμπειρίας στον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ δίνει τη δυνατότητα στο μικρό νέο μέλος μας, τα πρώτα δυο χρόνια περίπου να απολαμβάνει σε κάθε συνεδρία ανεξάρτητα το άθλημα που θα μπει (Ενόργανη, Ρυθμική, Αεροβική, Ακροβατική Γυμναστική) μικρές ομάδες ασκήσεων και επιδεξιοτήτων με έμφαση στο συνδυασμού χορού και γυμναστικής με μουσική.

Δοκός ισορροπίας, μονόζυγο, δίζυγο, ακροβατικός διάδρομος, κρίκους κ.α. όργανα των αθλημάτων "εργαλεία εκμάθησης" σε όλα τα τμήματα.

 

Χωρ222ίς τίτλο

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Γενικά - Ειδήσεις ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – All About Gymnastics Ενόργανη, Ρυθμική, Αεροβική, Ακροβατική, gymnastics for All, Three Gym

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου