Οι Aμαζόνες μας στη μεγάλη θεαματική παραγωγή "Step to the Art"

(0 votes)

Οι Αμαζόνες μας ξαναεμφανίζονται! Σε μία μοναδική νυχτερινή παράσταση (με σκηνοθεσία και φωτισμό) μαζί με τα κορυφαία προγράμματα της διοργάνωσης Cosmogym στις 4-5 Νοεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» το οποίο θα διαμορφωθεί ειδικά σε σκηνή θεάτρου.

Δύο παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε !!!!!, διάρκειας 3 ωρών περίπου όπου θα λάβουν μέρος αθλήτριες/αθλητές από 18 διακριθέντες ομάδες που έλαβαν μέρος στο Cosmogym Contest του Ιουνίου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αθλήτριες από το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής των Special Olympics πλαισιωμένες από Ολυμπιονίκες και μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Αθλητισμού.Ένα μοναδικό θέαμα που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια, σκηνοθεσία, φωτισμό έχει αναλάβει κορυφαία ομάδα παραγωγής θεαμάτων στο εξωτερικό και σε παγκόσμια event.

Στις 2 παραστάσεις προκριθήκαμε μέσω διάκρισης των 18 κορυφαίων προγραμμάτων που κέρδισαν τα παιδιά στο διαγωνισμό του Ιουνίου.

Ακόμη θα παρουσιαστούν αθλήτριες απο την Εθνική ομάδα όλων των αθλημάτων της Γυμναστικής! Ανάμεσά τους, 4 προγράμματα αγωνιστικής αεροβικής γυμναστικής απο τον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ!

Στη παράσταση θα παρουσιαστούν γενικά αθλήτριες/αθλητές από όλα τα αθλήματα της Γυμναστικής σε μία προσπάθεια να προβληθούν "μικρά αστέρια" με μεγάλο μέλλον ή θα επανδρώσουν την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο Site της διοργάνωσης: www.steptotheart.cosmogym.gr και στα social media του Συλλόγου "facebook/ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ", Συλλόγου "facebook/steptotheart ", facebook/as nea paideia.

 

Στην παράσταση προκρίθηκαν να συμμετέχουν οι "Αμαζόνες" μας με το πρόγραμμα "Amazons Ballet" που πέρυσι διακρίθηκε σαν Χρυσή ομάδα στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Γενικής Γυμναστικής.

 

Απο την Αγωνιστική ομάδα επιλέχθηκαν να συμμετέχουν τα προγράμματα-Αθλήτριες:

 

  • Θεοδώρου Ελεθερία - Ατομικό Νεανίδων, με το πρόγραμμα που κατέκτησε την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη φέτος στην Ιταλία.
  • Αράθυμου Ευγενία, Τσιτσιά Κατερίνα, Γρυπαίου Μαρινότα, Πανελλήνιες Πρωταθλήτριες - 3η θέση στο πρόσφατο πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής.
  • Καλλιγά Ζοζεφίνα, Χατζηκάλφα Αθηνά, Τερζή Αθηνά, Τσαμπαρά Κων/να, Αράθυμου Σμαράγδα, Πενταδα Κορασίδων - το Μέλλον του αθλήματος.
  • Σοϊλεμεζίδη Ιωάννα, Λαζαρακοπούλου Ιωάννα - Ατομικό Πανκορασίδων.

Η προετοιμασία της ομάδας μας έχει αρχίσει και είμαστε σίγουροι ότι το "Αmazon's Ballet" θα καταπλήξει πλαισιωμένο με φώτα και εφέ όπως και οτι οι πρωταθλήτριές μας θα αναδείξουν το άθλημα της Αγωνιστικής Αεροβικής  αλλά και θα δώσουν ένα υπέροχο θέαμα στην παράσταση.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο Site της διοργάνωσης: www.steptotheart.cosmogym.gr και στα social media του Συλλόγου "facebook/ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ", Συλλόγου "facebook/steptotheart ", facebook/as nea paideia.

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Γενικά - Ειδήσεις Οι Aμαζόνες μας στη μεγάλη θεαματική παραγωγή "Step to the Art"

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου