Published in Tae-Kwon-Do Για Αρχαρίους
Tagged under
Read 1939

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAE KWON DO ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ 2 ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ KYONG HEE ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ.

(0 votes)

Με 3 εκπληκτικές προπονητικές συνεδρίες ολοκληρώθηκε τo αγωνιστικό σεμινάριο για τους αθλητές-τριες του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.


Δίδαξαν οι 2 Κορεάτες πρωταθλητές, τελειόφοιτοι του πανεπιστημίου Kyong hee. Ήταν μια δυνατή εμπειρία για τους αθλητές μας και αθλήτριες αφού έγινε ειδική προπόνηση-σεμινάριο ανάλογα με την ηλικία, σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Έτσι το αρχάριο τμήμα διδάχθηκε αυτοάμυνα και ασκήσεις ταχυδύναμης και ευλυγισίας, το προχωρημένο τμήμα ειδικές επιδεξιότητες και ειδικές ασκήσεις στην κατανόηση των POOMSE και το αγωνιστικό τμήμα εκπληκτικά "μυστικά" στην επίθεση και την άμυνα στο αγωνιστικό tae kwon do. Ελπίζουμε σύντομα να προχωρήσουμε σε νέο προπονητικό σεμινάριο.

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Για Αρχάριους ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAE KWON DO ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ 2 ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ KYONG HEE ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ.

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου