ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TAE KWON DO ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 20/10/2013 οι φιλικοί αγώνες TAE KWON DO στο Εθνικό Στάδιο Δάφνης "Μιχάλης Μουρούτσος".

Αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας σε όλες τις κατηγορίες συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία και απέσπασαν πολλές νίκες απέναντι σε αθλητές-τριες από ιστορικά σωματεία της Αθήνας στο άθλημα.

Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε επίσης την εξέλιξη των μικρών μας αθλητών-τριών από τα τμήματα αρχαρίων που μετά από ένα μόνο χρόνο προπονήσεων στάθηκαν με μεγάλη επιτυχία στους αγώνες.

Παρακολουθήστε παρακάτω φωτογραφίες από τις προσπάθειες μερικών αθλητών-τριών καθώς και όλο τον αγώνα σε βίντεο της αθλήτριάς μας Δανάης Βερίου που πραγματικά φαίνεται ότι το μέλλον είναι δικό της (με σκληρή δουλειά και υπομονή).

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Αγωνιστικά Τμήματα ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TAE KWON DO ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου