Published in Γενικά - Ειδήσεις
Tagged under
Read 1837

4ο "ΕΥ ΑΓΩΝΖΕΣΘΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ TAE KWON DO"

(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 4ο "Ευ αγωνίζεσθαι Νέα Παιδεία" στο Κλειστό Γυμναστήριο του Χαϊδαρίου με συμμετοχή σωματείων από την Δυτική Αθήνα.


Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία σε μια υψηλού επιπέδου "φιλική" προπόνηση και ωραίους αγώνες σε παιδιά-αθλητές-τριες μικρών ηλικιών με σκοπό την εμπειρία αλλά και την επαφή σε συνθήκες αγώνα αλλά με ισάξιους αντιπάλους μέσα σε κλίμα υψηλού ήθους και άψογης συμπεριφοράς από αθλητές-τριες και κόουτς.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τα πολύ αρχάρια μέλη μας αγόρια και κορίτσια όχι μόνο να συμμετέχουν με μεγάλη επιτυχία αλλά και να δείχνουν μια αξιοθαύμαστη ωριμότητα και αποφασιστικότητα στους αγώνες τους. Πραγματικά η βελτίωση αυτών των χαρακτηριστικών ενός μικρού παιδιού είναι που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουλτούρα των προπονήσεων του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ. Το αγωνιστικό κομμάτι θα βελτιωθεί αν το παιδί μάθει να δρα με αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα. Έτσι θα αγαπήσει τη δράση , θα χαίρεται την κάθε προπόνηση και θα έρθει και η αύξηση της σωματοδόμησης και φυσικά οι αγωνιστικές διακρίσεις. Πρώτα όμως το ήθος, ο "χαρακτήρας" και η πίστη στις δυνατότητες, στοιχεία που δουλεύουμε σε κάθε προπονητική συνεδρία και που με χαρά διαπιστώσαμε όλοι στο 4ο Fair Play Tae Kwon Do.

Ευχαριστούμε συλλόγους, προπονητές, παράγοντες, αθλητές-τριες και όλους όσους προσφέρουν με αυταπάρνηση για την διεξαγωγή αυτού του όμορφου αθλητικού πρωινού που αναβαθμίζει τ αθλητικά δρώμενα γενικά και ιδιαίτερα στο TAE KWON DO.

Δείτε τις όμορφες εικόνες από τους αγώνες των παιδιών μας:

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Γενικά - Ειδήσεις 4ο "ΕΥ ΑΓΩΝΖΕΣΘΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ TAE KWON DO"

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου