Διάλεξη από την κ. Ελιζάνα Πολλάτου

(0 votes)

Την Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρα 8:00 σας περιμένουμε όλους στη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων στο Γυμνάσιο (ΑΦΑΙΑ) από την κ. Ελιζάνα Πολλάτου, επίκουρο Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, με θέμα " Η ευτυχία των παιδιών οδηγός για την επιτυχία".

Θα ακολουθήσει διαδραστική συζήτηση με παιδιά και γονείς στα επιμέρους θέματα "ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών", "Ο χειρισμός των παιδιών στην επίτευξη των στόχων τους", "Εκφράζοντας τα συναισθήματά μου!"

Για την καλύτερη διευκόλυνσή και την καθολική συμμετοχή σας διαμορφώνουμε το πρόγραμμα εκείνης της ημέρας ως εξής.

  • 7:00 - 8:00 μμ. - Ανοικτή προπόνηση του προγράμματος "Lalaland" με τη συμμετοχή της κ. Ελιζάνας Πολλάτου.
  • 8:00 - 9:00 μμ- - Διάλεξη στην αίθουσα εκδηλώσεων απο την κ. Ελιζάνα Πολλάτου και συζήτηση σε καίρια θέματα που αφορούν τα παιδιά μας και που όλοι μπορείτε να λάβετε μέρος.
  • 9:00 - 10:00 μμ - Ανοικτή προπόνηση του προγράμματος "GameThrones" με τη συμμετοχή της κ. Ελιζάνας Πολλάτου.

Προσοχή: Επομένως τα παιδιά θα είναι 7-9 μμ για το πρόγραμμα "La la land" στην αίθουσα προπόνησης και 8-10 μμ. για το πρόγραμμα "Game of Thrones" ώστε να μπορούν οι γονείς να παρακολουθήσουν άνετα τη Διάλεξη.

Φυσικά φίλοι σας και μαθητές του Συλλόγου και των Εκπαιδευτηρίων μπορούν να παρακολουθήσουν τη Διάλεξη!

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Γενικά - Ειδήσεις Διάλεξη από την κ. Ελιζάνα Πολλάτου

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου