ΤΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ - Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ

(0 votes)

Είμαστε πολύ περήφανοι προπονητές και παράγοντες στον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ κάθε χρόνο για τα παγκορασιδάκια μας.

Είναι υπέροχα παιδιά με υψηλό ήθος και εκπληκτικό χαρακτήρα. Προσπαθούν και αγωνίζονται με την ψυχή τους για το καλύτερο αποτέλεσμα και έχουν συνέπεια και υπομονή.
Αυτό όμως που κατέπληξε στο φιλικό τεστ, που έγινε στο επαγγελματικό ταπί που διαθέτει ο σύλλογός μας (με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και εργομετρίας) είναι η εξαιρετική πρόοδός τους μέσα σε λίγους μήνες σε ένα πρόγραμμα (ή σε δύο τα κορίτσια που αγωνίζονται και στο "τρίο παγκορασίδων") που απαιτεί μεγάλη ταχύτητα σκέψης και αντίδρασης που για την ηλικία τους προϋποθέτει μια ωριμότητα και πνευματική εγρήγορση. Ταυτόχρονα ανταποκρίθηκαν περίφημα στο ασκησιολόγιο, τη δυσκολία των ασκήσεων και στην "εκτέλεση".

Πιστεύουμε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2014 θα παρουσιάσουμε την πιο ανταγωνιστική ομάδα παγκορασίδων των τελευταίων ετών.

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Αγωνιστικά Τμήματα ΤΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ - Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου