Published in Γενικά - Ειδήσεις
Tagged under
Read 2007

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

(0 votes)

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αντικειμενικός σκοπός των παικτών είναι να στείλουν την μπάλα στην αντίπαλη εστία προωθώντας την με τα πόδια ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του σώματος, εκτός από τα χέρια. Δυο ομάδες με 11 παίκτες (από τους οποίους ο 1 είναι τερματοφύλακας) παίζουν δύο 45λεπτα ημίχρονα με διάλλειμα όχι μεγαλύτερο των 15 λεπτών. Ο διαιτητής υπολογίζει τις καθυστερήσεις και μπορεί να παρατείνει τον αγώνα εφόσον το κρίνει αναγκαίο (τραυματισμοί, αλλαγές παικτών κτλ.).

 Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αν υπάρξει ισοπαλία μετά τον κανονικό χρόνο, ακολουθεί παράταση από δύο 15λεπτα. Αν η ισοπαλία διατηρηθεί, ακολουθεί εκτέλεση πέναλτυ. Ο διαιτητής αποφασίζει ποια εστία θα χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό αυτό και η ομάδα που θα αρχίσει πρώτη ορίζεται με το στρίψιμο ενός κέρματος. Κάθε ομάδα επιλέγει 5 παίκτες οι οποίοι εναλλάσσονται με τους αντιπάλους τους στην εκτέλεση των πέναλτυ και νικήτρια αναδεικνύεται εκείνη που θα σημειώσει μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων. Αν οι ομάδες εξακολουθήσουν να είναι ισόπαλες μετά από τα 5 πέναλτυ, η διαδικασία αυτή συνεχίζεται μέχρι να κερδίσει η μια από τις δύο.

Βρίσκεστε εδώ: Home Γενικά-Ειδήσεις ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου