Oι Αμαζόνες μας στο "Step to the art"!

(0 votes)

Το πρόγραμμά μας με τα παιδιά του τμήματος "ακροβατικής και αισθητικής γενικής Γυμναστικής" πρωταγωνίστησαν στις 2 μεγάλες θεατρικές παραστάσεις " Step to the art" το Σ/Κ 4-5 Νοεμβρίου στο κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο «Γιώργος Στεφανόπουλος».

Μια ονειρική διαδρομή ενάμισι χρόνου, ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου έφτασε στην κορυφαία στιγμή του παιδαγωγικά και χορογραφικά.

Μια μεγάλη παραγωγή του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ με καθαρό θέμα και στόχο να "δώσει τα φώτα στο χορό, στη μπαλαρίνα μας και όχι στη μάχη". Μια Αμαζόνα που υπερέχει, που μάχεται, που αγωνίζεται κάθε λεπτό αλλά που τελικά συνδυάζει και τη μεγαλοπρέπεια, την ανοχή, την συγχωρητικότητα, την θυσία.

Μια εκπληκτική χορογραφική δουλειά με στοιχεία θεάτρου, χορού, ακροβατικής, ενόργανης και ρυθμικής.

Στο "Step to the art" αναδείχθηκε  περισσότερο αφού ο ειδικός φωτισμός και η θεατρική σκηνή βοήθησε να διηγηθούμε καλύτερα και έντονα την Ιστορία μας!

1500 θεατές χειροκρότησαν τις Αμαζόνες μας και τους δημιουργούς - χορογράφους - προπονητές κ. Γλετζέ, κ. Πολίτου και κ. Αγγελοπούλου που πραγματικά κατέθεσαν όλη την ψυχή τους στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε και τους γονείς φυσικά για αμέριστη συμπαράσταση και αυταπάρνηση για να ολοκληρωθεί  το δύσκολο πρόγραμμα προπονητικά (λόγω μεγάλου αριθμού παιδιών)

Φυσικά ευχαριστούμε και την παραγωγή "Step to the art" για την τιμή που μας έγινε.

Δείτε μοναδικές φωτογραφίες και video απο την παράσταση, ενα εκπληκτικό πίνακα ζωγραφικής!

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Γενικά - Ειδήσεις Oι Αμαζόνες μας στο "Step to the art"!

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου