ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ TAE KWON DO - Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

(0 votes)

Η πρόοδος των αθλητών-τριών μας εξελίσσεται κάθε μέρα μέσα από την ανάπτυξη της σωματοδόμησης, της δύναμης και της ευλυγισίας, της βελτίωσης της τεχνικής, της εκμάθησης της αυτοάμυνας, της ένταξης των παιδιών μας μέσα στις αρχές και την κουλτούρα του ήθους, των παιδαγωγικών αξιών, της καθημερινής προσπάθειας για δράση και υψηλούς στόχους.

Εξετάστηκαν από ειδική εξεταστική επιτροπή της Ε.Λ.Ο.Τ. σε μια ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε γι' αυτό το σκοπό μόνο μέσα στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία.

Παράλληλα μέσα από τις εξετάσεις στην θεωρία και την επιδεξιότητα των Coup τα παιδιά μας βελτιώνονται στην προσωπικότητα, την αυτοεκτίμηση και την οριοθέτηση νέων στόχων.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την μεγάλη αυταπάρνηση και συνέπεια στις προπονητικές συνεδρίες. Το μέλλον θα είναι λαμπερό γιατί χωρίς κόπο... τίποτα!!!

 

Δείτε φωτογραφίες από την απίστευτη προσπάθεια των αθλητών/τριών του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ για την κατάκτηση του επόμενου cup - ζώνης TAE KWON DO.

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Για Αρχάριους ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ TAE KWON DO - Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.