"FAME-Ένα όνειρο γεννιέται"-Προαγωνιστικό τμήμα Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Δ.Α.Ι.Σ. 2014

(0 votes)

"Σε μια σχολή χορού η προσπάθεια και το όνειρο για συνεχή βελτίωση, για κατάκτηση του ρυθμού και της ζωής συνεχίζονται. Οι δυσκολίες πολλές, οι αποφάσεις δύσκολες. Θα κάνουν την υπέρβαση τα μέλη της ομάδας; Θα συνεχίζουν να χτίζουν το μέλλον τους με σκληρή δουλειά; Θα αντέξουν τη σκληρή καθημερινότητα; Θα αντισταθούν στις εύκολες απολαύσεις ώστε να κατακτήσουν την κορυφή;"


Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το πρόγραμμα του προαγωνιστικού τμήματος "Fame- ένα όνειρο γεννιέται", απολαύστε τα παιδιά μας στην συμμετοχή τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Α.Ι.Σ. και περιμένετε να σας απαντήσουμε στα προηγούμενα ερωτήματα στην γιορτή του συλλόγου τον Μάιο αλλά και στην κορυφαία εμφάνιση μας στο Cosmogym festival τον Ιούνιο.

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Προαγωνιστικά Τμήματα. "FAME-Ένα όνειρο γεννιέται"-Προαγωνιστικό τμήμα Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Δ.Α.Ι.Σ. 2014

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου