"NEXT GENERATION" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(0 votes)

Στον Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ μικρές αθλήτριες Α' και Β' Δημοτικού (αρχάριες), μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα "Next Generation". Πρόκειται για εξειδικευμένο ασκησιολόγιο με έμφαση στη χορογραφία και στοιχεία από ενόργανη, αεροβική, ρυθμική και ακροβατική γυμναστική (περνάει εβδομαδιαίως από όλα τα τμήματα και παίρνει αγωγή από όλες τις τεχνικές των αθλημάτων.).

 Στόχος η μεγαλύτερη ψυχαγωγία, η ανάπτυξη της δημιουργικής φαντασίας, της έμφασης στην ανάπτυξη στη δύναμη και ευλυγισία. Έτσι πολύ σύντομα είμαστε έτοιμοι για υψηλού επιπέδου εμπειρίες. Οι ώρες του προγράμματος είναι :

ΤΡΙΤΗ : 8-9 μ.μ. , ΤΕΤΑΡΤΗ : 6.15-7.15 μ.μ. , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 5.15-6.15 μ.μ. , Σάββατο : 12-13 μ.μ.(όσες φορές μπορεί από αυτές η κάθε οικογένεια).

Δείτε στη δημοσίευση : NEXT GENERATION AEROBICS - ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, αλλά και αντίστοιχα στην ομάδα μας στο You tube προσπάθεια από προπόνηση μικρών αθλητριών μας από το αρχάριο τμήμα.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Για Αρχάριους "NEXT GENERATION" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου