WORLD CUP AEROBIC GYMNASTICS 2013

(0 votes)

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες της αεροβικής γυμναστικής στο διεθνές meeting του Εξ Λε Μπεν της Γαλλίας (23-24 Μαρτίου 2013) από όπου επέστρεψαν με δυο αργυρά και δυο χάλκινα μετάλλια.

Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Σοφία Παππά, μέλος της Εθνικής ομάδας νεανίδων στο ομαδικό (πεντάδα) κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με βαθμολογία 18.150.

Η αθλήτρια του Συλλόγου από το Χαϊδάρι Ελευθερία Θεοδώρου κατέκτησε την 30η θέση στο Ατομικό Κορασίδων ανάμεσα σε πολλές αθλήτριες από όλο τον κόσμο.

Η προπονήτριά μας και προπονήτρια της εθνικής ομάδας Λευκή Φερεντίνου δηλωσε : "Ο αγώνας είχε αρκετά υψηλό επίπεδο αφού ήταν παρόν όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος όπως Ρωσία, Βουλγαρία, Γαλλία, Πορτογαλία, Αγγλία, Αυστρία. Θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όλο το διάστημα και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Αν και τα κορίτσια είναι νέα στην κατηγορία και έχει αλλάξει ο κώδικας βαθμολογίας ήταν έκπληξη η απόδοσή τους".

Ελπίζω να έχουμε έτοιμες αγωνιστικά περισσότερες αθλήτριες στον επόμενο αγώνα στο Μπόροβιτς της Βουλγαρίας τον Μάιο.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Αγωνιστικά Τμήματα WORLD CUP AEROBIC GYMNASTICS 2013

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου