ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2012 - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

(0 votes)

Στις 10 Μαϊου 2012 διεξήχθη από τον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ η ετήσια γιορτή του συλλόγου με επίδειξη και παρουσίαση όλων των προγραμμάτων και των αθλητριών - τών του Συλλόγου μας.

Η παρουσία πλήθους θεατών από την ευρύτερη περιοχή, η συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής,οι βραβεύσεις των Πανελληνιονικών αθλητών - τριών του Συλλόγου, των Παγκοσμίων πρωταθλητών του Συλλόγου αλλά κυρίως η βράβευση του Ολυμπιονίκη της Ενόργανης Γυμναστικής Δημοσθένη Ταμπάκου, είναι μερικά μόνο από τα γεγονότα που κάνουν την ετήσια γιορτή του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ από τα κορυφαία events της Δυτικής Αθήνας.

 

Επίδειξη αγωνιστικού TAE KWON DO, μια πανδαισία αυτοάμυνας και τεχνικών πούμσε TAE KWON DO, παρουσιάσεις σπουδαίων χορογραφιώνΑγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής, επίδειξη Ενόργανης, Ρυθμικής, Αεροβικής Γυμναστικής, Χορού, Zumba, Latin από την ομάδα χορού, ακόμη και το κολυμβητικό τμήμα σε μια μεγάλη επίδειξη...ενθουσίασαν θεατές που κατέκλησαν το γυμναστήριο.

Κορυφαία στιγμή η βράβευση 28 αθλητών - τριών, πρωταθλητών του Συλλόγου με αριστείο επίδοσης στα μαθήματά τους (γιατί νους υγιής εν σώματι υγιές... που είναι η βασική αρχή του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Αγωνιστικά Τμήματα ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2012 - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου