Αεροβική Για Προχωρημένους

Σας ανακοινώνουμε την έναρξη των προπονήσεων στο νέο τμήμα μας "3GYM"

Τρία αθλήματα μαζί!

Άρχισε η προετοιμασία των αθλητριών μας του προχωρημένου τμήματος της αεροβικής για τη συμμετοχή του στο θέμα "Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της Disney", με τη χορογραφία της Σταχτοπούτας.

Η δασκάλα μπαλέτου Γωγώ Παπανικολάου με εξειδικευμένα σεμινάρια στα τμήματα γυμναστικής του συλλόγου μας.

Το πρόγραμμα "ΆΓΓΕΛΟΙ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ" κατέπληξε με την παρουσία και εκτέλεσή του στο Φεστιβάλ Γυμναστικής που διεξήχθη στις 18 Ιουνίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου.

Σαν παραμύθι ξετυλίχθηκε στο Παλατάκι Χαϊδαρίου η χορογραφία "Άγγελοι εξ ουρανού" του προχωρημένου τμήματος της αεροβικής γυμναστικής  του Αθλητικού Συλλόγου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Με μεγάλη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό Bazaar των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ με επιδείξεις από τη Ρυθμική, Αεροβική γυμναστική και το Tae Kwon Do. Η συμμετοχή μας είχε συμβολικό χαρακτήρα και παιδαγωγικό στην προσπάθεια να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς των μικρών μας αθλητριών-τών.

Συγχαρητήρια σε γονείς και αθλήτριες για τη συμμετοχή τους και για την όμορφη χριστουγεννιάτικη χορογραφία που παρουσίασαν.

Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης!

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Για Προχωρημένους

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου