Αρχική https://www.asnp.gr Thu, 13 Jun 2024 16:02:22 +0300 Joomla! - Open Source Content Management el-gr Πρόγραμμα Προπονήσεων https://www.asnp.gr/index.php/programs https://www.asnp.gr/index.php/programs

Δείτε το νέο προπονητήριο μας σε έναν υπέροχο χώρο 800 τ.μ. το οποίο χωρίζεται σε 3 επίπεδα με εντυπωσιακούς λειτουργικούς και καθαρούς χώρους με πολυμορφικές, φωτεινές, μεγάλες αίθουσες άθλησης, φιλόξενο γραφείο υποδοχής και άρτιους βοηθητικούς χώρους.

Ο νέος χώρος βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 115 στην καρδιά του Δάσους Χαϊδαρίου!

 
a program

 

Χωρίς τίτλο

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Fri, 20 Nov 2020 18:38:36 +0200
ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ https://www.asnp.gr/index.php/item/652-anoixta-mathimata-gia-goneis-rithmikis-gimnastikis https://www.asnp.gr/index.php/item/652-anoixta-mathimata-gia-goneis-rithmikis-gimnastikis ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα "ανοιχτά μαθήματα" Ρυθμικής Γυμναστικής Αρχάριων τμημάτων στα πλαίσια της αγωνιστικής χρονιάς 2016/2017

Με χαρά μας είδαμε την εξέλιξη των μικρών αθλητριών μας, κυρίως στην αυτοπεποίθηση και την πειθαρχία αφού πριν λίγους μήνες ήταν δύσκολο ακόμη και να συγκεντρωθούν λίγα λεπτά της ώρας.

Πολύ γρήγορα έχουμε εξελίξει την συγκέντρωση στην τεχνική και την επιδεξιότητα στην ύλη του μαθήματος και σε παιχνιδιακή μορφή εκμάθησης τον υπόλοιπο χρόνο.

Φυσικά γονείς και φίλοι των παιδιών διαπίστωσαν την θεαματική βελτίωση στην ευλυγισία, τη δύναμη, τη σωματοδόμηση των αθλητριών μας.

Αυτό όμως που μας γέμισε αισιοδοξία ήταν ότι τα παιδιά λειτούργησαν σαν μια ομάδα δεμένη και χαρούμενη και ανταποκρίθηκαν γρήγορα σε χορογραφικά σχήματα της ρυθμικής με όργανα μπαίνοντας στο ρυθμό της μουσικής αλλά και στα "σχήματα" μέσα στο χώρο και το χρόνο!

Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τις φετινές παραστάσεις μας!

Παιχνίδι... Υγεία... Άσκηση... το τρίπτυχο των στόχων μας

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ - ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. https://www.asnp.gr/index.php/item/651-paixnidi-nero-anoixta-mathimata-kolimbhshs https://www.asnp.gr/index.php/item/651-paixnidi-nero-anoixta-mathimata-kolimbhshs ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ - ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ανοιχτά μαθήματα κολύμβησης στις αρχές Ιανουαρίου.

Γονείς και φίλοι των μικρών αρχαρίων μαθητών μας, παρακολούθησαν από κοντά την πρόοδο και εξέλιξη της μεθοδολογίας των μαθημάτων στην εκμάθηση των στυλ, στην προσαρμοστικότητα των 3χρονων αρχαρίων, στη δομή των μαθημάτων και στην ενδυνάμωση της σωματοδόμησης.

Μέσα σε 2 μήνες μόνο μαθημάτων ήδη οι γονείς διαπίστωσαν πόσο δυνάμωσαν μυϊκά, βελτιώθηκαν στην επιδεξιότητα και εξοικειώθηκαν στα πολλά παιχνίδια στο νερό που χρησιμοποιούν οι προπονητές μα στην δομή των μαθημάτων.

Ήταν φυσικά μια έκπληξη για τα νέα μας μέλη τα ανοιχτά μαθήματα στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων, αφού στις καθημερινές συνεδρίες δεν έχουν εικόνα των μαθημάτων αφού το μάθημα γίνεται χωρίς την παρουσία τους, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή συγκέντρωση, γρήγορη προσαρμογή στο χώρο και στα πρόσωπα των προπονητών και υψηλό επίπεδο παροχών στην κάθε συνεδρία.

Βέβαια και κερδισμένο χρόνο για τους γονείς αφού παραδίδουν τα παιδιά στην προπόνηση και παραλαμβάνουν πάλι με το τέλος των μαθημάτων.
Σύντομα θα διεξαχθούν οι πρώτες επιδείξεις της χρονιάς με κολυμβητικούς αγώνες, επιδείξεις των στυλ, καταδύσεις, παιχνίδια μέσα στο νερό κ.α.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των ανοιχτών μαθημάτων :

 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200
Ευχαριστήρια Επιστολή προς Cosmogym Team A https://www.asnp.gr/index.php/item/649-euxaristiria-epistoli-pros-tmima-cosmogym-team-a https://www.asnp.gr/index.php/item/649-euxaristiria-epistoli-pros-tmima-cosmogym-team-a Ευχαριστήρια Επιστολή προς Cosmogym Team A

Αγαπημένα μου παιδιά,

Γεωργία, Βάλια, Εριέττα, Δάφνη, Αγάπη, Νεφέλη, Εύα, Στέλλα, Ζοζεφίνα, Ιωάννα, Μαρία, Μαρκέλλα, Θεοδώρα, Ελένη, Μαργαρίτα, Ιωάννα, Δανάη, Ελένη, Καλλιόπη, Βασιλική, Αγγελική, Φλώρα Μαρία- Ελένη, Ξένια, Φαίδρα, Μαρία, Ελευθερία, Γιώτα, Αντιγόνη, Σοφία, Μάρθα, Κατερίνα, Έλια, Αθήνα, Αναστασία, Πένυ, και Μαριάννα...

... ξέρω ότι κουραστήκατε με τις πολύωρες πρόβες... ξέρω ότι ήταν ένα δύσκολο τριήμερο για όλους...

Υπέροχα 36 παιδιά και τέσσερις φανταστικές προπονήτριες...δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό..... κρατήστε μέσα σας τις εικόνες που είδατε από τα παιδιά των special olympics στο προθερμαντήριο, την επαφή σας με αυτά τα παιδιά, τη συζήτηση με τη Βασιλική Μιλλούση, την ατμόσφαιρα της προετοιμασίας, την συζήτηση στα αποδυτήρια...

Κρατήστε μέσα σας τη χαρά, το χαμόγελο και τις αγκαλιές όλων των παιδιών από όλες τις ομάδες.... κρατήστε μέσα σας το συναίσθημα λίγο πριν και ακριβώς μετά την εμφάνισή σας,... κρατήστε ψηλά την αγάπη για αυτό που κάνετε... και θα δείτε ότι στο τέλος "η αγάπη πάντα κερδίζει"!!!

Κυρίες και Κύριοι, γονείς αυτών των υπέροχων παιδιών..

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την απίστευτη στήριξη...

Είμαστε περήφανοι για το παρελθόν και σίγουροι για ένα μέλλον ακόμα πιο συναρπαστικό!!

Με στιγμές που μερικοί δεν ζουν μία ολόκληρη ζωή!

Αδράξτε τη στιγμή και παλέψτε για αυτήν!

Σας αγαπώ όλους

Οι προνητές

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200
Step to the art 2016 - Inside Out https://www.asnp.gr/index.php/item/648-step-to-the-art-2016-inside-out https://www.asnp.gr/index.php/item/648-step-to-the-art-2016-inside-out Step to the art 2016 - Inside Out

Το Step to the art 2016 ανήκει πια στην ιστορία

Το Inside Out κλείνει ένα κύκλο 16 μηνών.

Μία απίστευτη Παραγωγή του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ που αγαπήσαμε πολύ, που δίδαξε πλούτο συναισθημάτων, που οδήγησε σε φανταστικές εμπειρίες και βοήθησε την ανάπτυξη προσωπικοτήτων και ειδικών δεξιοτήτων από τις αθλήτριες μας.

Οι στιγμές που ζήσαμε το τριήμερο των αγώνων αλλά και όλο το διάστημα της προετοιμασίας θα μείνουν στις καρδιές μας.

Το Inside Out στο Φεστιβάλ Step to the art ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Απαιτήθηκε σκληρή δουλειά από τις αθλήτριες , τους προπονητές και τους γονείς που συμμετείχαν.

Τα χαμόγελα των παιδιών, τα συναισθήματα που βγήκαν ήταν η καλύτερη ανταμοιβή.

Τα φώτα σβήνουν αλλά μόνο για λίγο...

Το νέο project του Cosmogym Team A και του Cosmogym Team Β ξεκινάει με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες...

Ευχή μας να έχουμε υγεία για να ζήσουμε ακόμη πιο δυνατές εμπειρίες.

Μείνετε συντονισμένοι ... Αρχίζει ο σχεδιασμός της νέας παραγωγής!

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200
Τα παιδιά των "Special Olympics" και η Βασιλική Μιλλούση με τα παιδιά μας! https://www.asnp.gr/index.php/item/647-ta-paidia-ton-special-olympics-kai-h-basiliki-millousi-me-ta-paidia-mas https://www.asnp.gr/index.php/item/647-ta-paidia-ton-special-olympics-kai-h-basiliki-millousi-me-ta-paidia-mas Τα παιδιά των

Δείτε φωτογραφίες απο το προθερμαντήριο του "Step to the Art" όπου οι αθλήτριές μας του "Inside Out", συζήτησαν και συν-προπονήθηκαν με τα υπέροχα παιδιά των Special Olympics και με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση! Αξία ανεκτίμητη

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200
Πανελλήνιο Τουρνουά για προπαιδικό και Junior Ηλικίες https://www.asnp.gr/index.php/item/646-panellinio-tournoua-gia-propaidiko-kai-junior-ilikies https://www.asnp.gr/index.php/item/646-panellinio-tournoua-gia-propaidiko-kai-junior-ilikies Πανελλήνιο Τουρνουά για προπαιδικό και Junior Ηλικίες

Με μεγάλη επιτυχία οι αθλητές μας ολοκλήρωσαν ένα τριήμερο μαραθώνιο αγώνων στο 6o Kim & Liu Tae Kwon Do.

Η κατάκτηση 3 μεταλλίων απο τους αθλητές Ιάλη Αλέξανδρο, Δεμενόπουλο Φραντέσκο και Αράθυμο Άρη καθώς και η Πέμπτη θέση μετά από 4 γύρους αγώνα για τους Τζωρτζάτο Γιώργο και Σιβίλια Δημήτρη έφερε μεγάλη χαρά σε όλη την αποστολή και έδωσε δύναμη για νέες προσπάθειες.

Φυσικά όλη η ομάδα προσπάθησε πολύ. Και μόνο η ένταξη σε αγώνες πρώτη φορά των πολύ μικρών ζωνών και ηλικιών και η ανταπόκρισή τους πνευματικά και σωματικά σε ένταση αγώνων και συγκέντρωση πολύωρων διαδικασιών είναι μια υψηλή κατάκτηση!

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200
Kim & Liu 2016 - Ένταξη νέων αθλητών - ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ https://www.asnp.gr/index.php/item/645-kim-liu-entaksi-neon-athliton-as-nea-paideia https://www.asnp.gr/index.php/item/645-kim-liu-entaksi-neon-athliton-as-nea-paideia Kim & Liu 2016 - Ένταξη νέων αθλητών - ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία! Τελικά οι αθλητές μας που πήραν το βάπτισμα σε αγώνες Πανελλήνιου ανταγωνισμού όχι μόνο έκαναν συγκλονιστικές εμφανήσεις αλλά και προχώρησαν σε 2 και 3 γύρους αγώνων!

Έτσι διαχειρίστηκαν σε υψηλό επίπεδο πρωτόγνωρα συναισθήματα και καταστάσεις που θωρακίζουν ένα παιδί πνευματικά και σωματικά!

Η διαχείριση της κόπωσης, του άγχους, της συγκέντρωσης στον αγώνα και το πάθος που έδειξαν μας έκαναν να αισιοδοξούμε ότι μια νέα φουρνιά εκκολαπτόμενων μας καλών αθλητών χτίζεται.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και γονείς!

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200
INSIDE OUT – AS NEA PAIDEIA – “STEP TO THE ART” https://www.asnp.gr/index.php/item/623-inside-out-as-nea-paideia-step-to-the-art https://www.asnp.gr/index.php/item/623-inside-out-as-nea-paideia-step-to-the-art INSIDE OUT – AS NEA PAIDEIA – “STEP TO THE ART”

Το «Inside Out»  τιμητικά επιλέχθηκε να συμμετάσχει στις 2 παραστάσεις στις 5 και 6 Νοεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do)


Στο ίδιο ταπί, στην ίδια παράσταση (θεατρική) με 19 αθλήτριες των Special Olympics Hellas και 14 ολυμπιονίκες, Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες.

Σε ένα μοναδικό θέαμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Δύο παραστάσεις διάρκειας 3 ωρών με τις καλύτερες ομάδες από το Cosmogym Contest και τη σκηνοθεσία-παραγωγή από μεγάλο καλλιτεχνικό οργανισμό, για τους σκοπούς και το έργο των Special Olympics .

Πολύ σύντομα αρχίζει η προετοιμασία της κορυφαίας ομάδας μας από αθλήτριες του τμήματος που θα πλαισιώσουν την παραγωγή μας «Inside Out».

Γίνε και εσύ μέλος μια εκπληκτικής ομάδας και ζήσε μια μοναδική εμπειρία!

Οι προπονήσεις της ομάδας έχουν βγει!

Μην τις χάσεις!!

Πληροφορίες στο http://cosmogym.gr/info-step-to-the-art/ και στο https://www.facebook.com/cosmogym.steptotheart/

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200
Μεγάλες επιτυχίες τελευταίων χρόνων - διακρίσεις! https://www.asnp.gr/index.php/item/616-megales-epitixies-teleytaion-xronon-diakriseis https://www.asnp.gr/index.php/item/616-megales-epitixies-teleytaion-xronon-diakriseis Μεγάλες επιτυχίες τελευταίων χρόνων - διακρίσεις!

 Είναι σχεδόν αδύνατο σε αυτή τη δημοσίευση να αναγραφούν οι προσπάθειες, οι κόποι και οι θυσίες τόσων χρόνων. Ούτε μπορούν να αριθμηθούν τα ονόματα τόσων αθλητών-αθλητριών που έκαναν τεράστιες προσωπικές επιτυχίες και πρόοδο.

Δυστυχώς μπαίνει μόνο ένα μέρος από τα σημαντικότερα πού "φαίνονται".

Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για αυτά που "δεν φαίνονται" αλλά υπάρχουν μυστικά.

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου Sun, 29 Jan 2017 18:36:44 +0200