Γενικά - Ειδήσεις https://www.asnp.gr Fri, 19 Apr 2024 12:27:37 +0300 Joomla! - Open Source Content Management el-gr Νέο πρόγραμμα προπονήσεων 2023-2024! https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/834-neo-programma-proponiseon-2023-2024 https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/834-neo-programma-proponiseon-2023-2024 Νέο πρόγραμμα προπονήσεων 2023-2024!

Νέο πρόγραμμα προπονήσεων 2023-2024!

Κλείστε ραντεβού για Δοκιμαστικό μάθημα προσαρμογής και αξιολόγησης ώστε να επιλέξετε το τμήμα που το παιδί σας θα είναι χαρούμενο αλλά και δημιουργικό στο ιδανικό τμήμα και άθλημα για την βελτίωση του ταλέντου και δυνατοτήτων του!

Επιλέξτε το ιδανικό πρόγραμμα για το παιδί σας από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Ακαδημία Αθλημάτων
  • Σπουδαστήριο αθλημάτων
  • Προχωρημένα τμήματα
  • Διαγωνιστικά τμήματα
  • Αγωνιστικά τμήματα

 

Η ομάδα Γυμναστικής της πόλης του Χαϊδαρίου σε μία εκπληκτική αθλητική χρονιά.

? Κύπελλο Τεχνικής Απόδοσης στο πανελλήνιο Challenge Gymnastics for all.

? Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής στη κατηγορία ατομικό Παγκορασίδων.

?Χρυσή Ομάδα Aerocompo στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής

✨Χρυσή ομάδα στο πανελλήνιο Challenge Gymnastics for all .

?Δύο ασημένια μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Challenge for all.

???Κυρίως όμως μια συναρπαστική χρονιά στα τμήματα υποδομής με πολλά χαρούμενα και δημιουργικά παιδιά.

??Με μεγάλες προσδοκίες αναμένεται ο νέος αγωνιστικός σχεδιασμός για το νέο Αθλητικό έτος

 

Progamma 2024 2

Progamma 2024 1

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Tue, 29 Aug 2023 02:50:44 +0300
Coaching Team ALL about gymnastics! https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/833-coaching-team-all-about-gymnastics https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/833-coaching-team-all-about-gymnastics Coaching Team ALL about gymnastics!

Aγαπητοί γονείς.? ?Σας ανακοινώνουμε τις νέες συνεργασίες με εξαιρετικούς συναδέλφους που έρχονται να προστεθούν στο μοναδικό Team των προπονητών και συντελεστών της ομάδας μας.

 

?Ο κύριος Δεληγιάννης Αναστάσιος
Musical theatre performer /choreographer
Σπούδασε στο London studio centre University of ARTS
(Professional dancer )
?Θα διδάξει στα Διαγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας(gymnastics Team A,Team B ,Team C)
μια ολοκληρωμένη εξειδικευμένη προπονητική συνεδρία κάθε βδομάδα ,με στοιχεία χορού , έκφρασης, τεχνικής εκτέλεσης.
Επίσης (αφού είναι κορυφαίος σκηνοθέτης musical theatre) θα είναι συχνά μαζί μας σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας με την τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει στο σχεδιασμό των νέων προγραμμάτων μαζί με τον κύριο Λαζαρακόπουλο Νίκο με σημαντικό ρόλο στη σκηνοθεσία, έκφραση και χορογραφία.

?Η Κυρία Λία Σκαρλάτου καθηγήτρια κλασικού χορού και Χορεύτρια σε μεγάλα musical.
Με ειδικές γνώσεις stretching και ειδικής ενδυνάμωσης θα συμβάλει με ειδικές συνεδρίες σε ατομικό επίπεδο όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας στα Αγωνιστικά τμήματα Αεροβικής Γυμναστικής.

?Η Κυρία Πόπη Μινάρδου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, προπονήτρια Ενόργανης Γυμναστικής με τεράστια εμπειρία στα Αγωνιστικά τμήματα μεγάλων συλλόγων της Ενόργανης Γυμναστικής θα συμβάλει στην εκμάθηση ασκησιολογίου υψηλής τεχνογνωσίας στην Ενόργανη και Ακροβατική Γυμναστική.

?Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που θα έχουμε κοντά μας στο νέο Αθλητικό έτος τρεις σημαντικές προσωπικότητες στη Γυμναστική.

?Φυσικά στις επάλξεις όλο το υπέροχο Team των προπονητών μας!
Μια οικογένεια!
Ένα εξειδικευμένο team προπονητών με μεγάλη εμπειρία, υψηλότερο επίπεδο Σπουδών και καινοτομία στη μεθοδολογία της εκμάθησης.
Προπονητές που έχουν στο βιογραφικό τους μεγάλες διακρίσεις επι σειρά ετών με την Εθνική ομάδα, σαν αθλητές και προπονητές,και δημιουργοί σπουδαίων προγραμμάτων Γυμναστικής.

?Η κυρία Δήμητρα Αγγελοπούλου καθηγήτρια Φυσικής αγωγής,προπονήτρια Gymnastics for all, Ρυθμικής,Αεροβικής Γυμναστικής.
?Η κυρία Όλγα Νυστάζου καθηγήτρια Φυσικής αγωγής,προπονήτρια Ενόργανης Γυμναστικής με τεράστια εμπειρία στο πρωταθλητισμό.
?Η κυρία Χρύσα Πολίτου καθηγήτρια φυσικής αγωγής, προπονήτρια Ακροβατικής Γυμναστικής.
?Η κυρία Βασιλική Κυριακοπούλου καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής προπονήτρια Αεροβικής και Ενόργανης Γυμναστικής.
?Η κυρία Χριστίνα Ταρνάρι καθηγήτρια Φυσικής αγωγής, προπονήτρια Ενόργανης γυμναστικής.
?Η κυρία Αλεξάνδρα Μπουτσικάκη Αθλήτρια και Προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής.
?Η κυρία Τατιάνα Πρασσά καθηγήτρια Φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην Ακροβατική Γυμναστική -Τραμπολίνο
?Η κυρία Κάτια Αποστολίδου cheerleading coach and choreography.

?Επικεφαλής του σχεδιασμού των προγραμμάτων και των προπονήσεων ο κύριος Νίκος Λαζαρακόπουλος καθηγητής φυσικής αγωγής προπονητής Ενόργανης και Αεροβικής Χορογράφος στην ομάδα "Αθήνα 2004"και δημιουργός μεγάλων παραγωγών.

?Ελπίζουμε να σταθούμε αντάξιοι της Τιμής να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στην αθλητική διαδρομή τους και στη διαμόρφωση της υγιούς αθλητικής και παιδαγωγικής κουλτούρας.

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Thu, 03 Aug 2023 00:22:26 +0300
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – All About Gymnastics Ενόργανη, Ρυθμική, Αεροβική, Ακροβατική, gymnastics for All, Three Gym https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/828-proxorimena-tmimata-gymnastikis-all-about-gymnastics-enorgani-rythmiki-aeroviki-akrovatiki-gymnastics-for-all-three-gym https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/828-proxorimena-tmimata-gymnastikis-all-about-gymnastics-enorgani-rythmiki-aeroviki-akrovatiki-gymnastics-for-all-three-gym ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – All About Gymnastics Ενόργανη, Ρυθμική, Αεροβική, Ακροβατική, gymnastics for All, Three Gym

Νέα συνδυαστικά πρόγραμμα όπου η γυμναστική ενώνει το αθλητικό ασκησιολόγιο με τη κομψότητα του χορού σε ένα σύγχρονο προπονητήριο με χρήση όλων των οργάνων της Ενόργανης, Ρυθμικής κ Ακροβατικής Γυμναστικής.   

Το μπαλέτο και ο χορός "μπαίνουν" αρμονικά στην αεροβική, την ενόργανη, τη ρυθμική γυμναστική...ώστε η ελαστικότητα, η ευλυγισία, η ισορροπία, η αντοχή, να συντελούν στην φυσική ευεξία και αυτοπεποίθηση.

Το μοντέλο εκγύμνασης στις μικρές ηλικίες που εξελίξαμε μετά από χρόνια εμπειρίας στον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ δίνει τη δυνατότητα στο μικρό νέο μέλος μας, τα πρώτα δυο χρόνια περίπου να απολαμβάνει σε κάθε συνεδρία ανεξάρτητα το άθλημα που θα μπει (Ενόργανη, Ρυθμική, Αεροβική, Ακροβατική Γυμναστική) μικρές ομάδες ασκήσεων και επιδεξιοτήτων με έμφαση στο συνδυασμού χορού και γυμναστικής με μουσική.

Δοκός ισορροπίας, μονόζυγο, δίζυγο, ακροβατικός διάδρομος, κρίκους κ.α. όργανα των αθλημάτων "εργαλεία εκμάθησης" σε όλα τα τμήματα.

 

Χωρ222ίς τίτλο

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Mon, 01 Aug 2022 03:27:55 +0300
ΑΡΧΑΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ: Ενόργανη - Ρυθμική – Ακροβατική – Μπαλέτο - Χορός https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/827-arxaria-tmimata-gymnastikis-enorgani-rythmiki-akrovatiki-baleto-xoros https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/827-arxaria-tmimata-gymnastikis-enorgani-rythmiki-akrovatiki-baleto-xoros ΑΡΧΑΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ: Ενόργανη - Ρυθμική – Ακροβατική – Μπαλέτο - Χορός

* Κάθε μικρό κοριτσάκι ονειρεύεται να χορεύει και να εκφράζεται...  Να έχει μια γλυκιά δασκάλα-προπονήτρια...

Ένα χαμόγελο που να ζητάει πειθαρχία αλλά να δίνει και θάρρος... Να μάθει να κινείται με χάρη και άνεση στις ασκήσεις... Να μην του φωνάζουν αλλά να το ενθαρρύνουν...              

* Κάθε γονέας θέλει το παιδί του να δρα σε ένα περιβάλλον αγάπης, κατανόησης και φροντίδας... Να γυμνάζεται εξειδικευμένα αλλά και με ασφάλεια... Να αναπτύξει το σωματότυπό του αλλά κυρίως να προσθέσει αρετές στην προσωπικότητά του... Να γελάει και να χαίρεται την κάθε στιγμή... Να βάζει στόχους και να ονειρεύεται...

Μόλις περιγράψαμε την κουλτούρα εκγύμνασης της γυμναστικής στον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

 

Ένα συνδυαστικό πρόγραμμα όπου η γυμναστική ενώνει την αθλητική χάρη της με την κομψότητα του χορού εμπλουτισμένη με μερικά από τα αθλήματά της με όργανα.

Το μπαλέτο και ο χορός "μπαίνουν" αρμονικά στην αεροβική, την ενόργανη, τη ρυθμική γυμναστική...ώστε η ελαστικότητα, η ευλυγισία, η ισορροπία, η αντοχή, να συντελούν στην φυσική ευεξία και αυτοπεποίθηση.

     Το μοντέλο εκγύμνασης στις μικρές ηλικίες που εξελίξαμε μετά από χρόνια εμπειρίας στον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ δίνει τη δυνατότητα στο μικρό νέο μέλος μας, τα πρώτα δυο χρόνια περίπου να απολαμβάνει σε κάθε συνεδρία ανεξάρτητα το άθλημα που θα μπει (Ενόργανη, Ρυθμική, Αεροβική, Ακροβατική Γυμναστική) μικρές ομάδες ασκήσεων και επιδεξιοτήτων με έμφαση στο συνδυασμού χορού και γυμναστικής με μουσική.

 

Χωρίς τίτλο

 

Untitled.jpg

 

 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Sun, 31 Jul 2022 00:02:36 +0300
ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/826-as-nea-paideia-deltio-typou-etisia-giorti-tou-syllogou https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/826-as-nea-paideia-deltio-typou-etisia-giorti-tou-syllogou ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.Την Κυριακή 15 Μαΐου στο γυμναστήριο Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις των νέων προγραμμάτων στα αθλήματα της αεροβικής γυμναστικής, της ενόργανης γυμναστικής, της ρυθμικής γυμναστικής, της ακροβατικής, του cheerleading, του τραμπολίνο και του gymnastics for all.

 image001.jpgimage003.jpg

2. Η ετήσια γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου Νέα Παιδεία αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της Δυτικής Αθήνας τα τελευταία χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμη μία φορά και φέτος με την παρουσία 2 μεγάλων Ολυμπιονικών της Ελλάδας, του Δημάρχου της πόλης του Χαϊδαρίου και πολλών προσωπικοτήτων του αθλητισμού.

 image005.jpgimage009.jpgimage007.jpg

3.Το θέαμα από τα νέα προγράμματα των παιδιών ήταν εξαιρετικά υψηλό και το Γυμναστήριο πλημμύρισε από θεατές που χειροκρότησαν και ευχήθηκαν επιτυχία στους αγώνες που έρχονται!

 image070.png

4.Την εκδήλωση κόσμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, ο οποίος συνεχάρη θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες και επιβράβευσε την προσπάθειά τους. Ελπίζουμε να γυρίσουμε με πολλές διακρίσεις από τα πανελλήνια πρωταθλήματα και να επισκεφτούμε το δήμαρχο με πολλά μετάλλια.

 image011.jpgimage017.jpg

5.Τον δήμαρχο βράβευσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής Δημοσθένης Ταμπάκος και ο 5 φορές πανευρωπαϊκός και παγκόσμιος πρωταθλητής στο μονόζυγο Βλάσης Μάρας, ως αναγνώριση της πολύτιμης κ συνεχούς προσφοράς του στον Αθλητισμό της πόλης του Χαϊδαρίου καθώς και της πολυδιάστατης δραστηριότητας του στο χώρο του Αθλητισμού εν γένει.

 image014.jpg

6.Η μεγάλη στιγμή των εκδηλώσεων ήταν η βράβευση του χρυσού Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου και του παγκόσμιου Πρωταθλητή Βλάση Μάρα από τον Δήμαρχο της πόλης του Χαϊδαρίου. Τιμής ένεκεν γιατί αποτελούν για τη νεολαία μας πρότυπο ήθους και αφοσίωσης σε ευγενείς στόχους και υψηλές αξίες και για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.

image025.jpgimage029.jpgimage023.jpg

 Οι δύο μεγάλοι αθλητές έδωσαν πολλά μηνύματα τους αθλητές μας ήθους σεμνότητας ευγένειας και μετέδωσαν τις αξίες και τα ιδανικά της γυμναστικής. Η παρουσία τους άφησε πίσω νέα όνειρα και υψηλούς στόχους στους αθλητές μας.

 image018.jpgimage020.jpg

 

7.Στην εκδήλωση επίσης είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε τον Πρόεδρο της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας Αθανάσιο Σταθόπουλο και την κυρία Μαρία Παπαδοπούλου τεχνική σύμβουλο της UEG (παγκόσμια ομοσπονδία Γυμναστικής).

image033.jpgimage031.jpgimage039.jpgimage038.jpgimage036.jpg

8. Ακόμη με μεγάλη συγκίνηση βραβεύτηκε ο Ζεβόλης Βαγγέλης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως εξαίρετο αθλητή της ομάδας μας που αποτελεί πρότυπο ήθους και αφοσίωσης σε ευγενείς στόχους κ υψηλές αξίες. Φυσικά βραβεύτηκε και η Διευθύντρια Αθλητισμού Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου Αθηνά Χρυσικοπούλου για την αμέριστη συμπαράσταση της στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

 

9. Κορυφαίες στιγμές της εκδήλωσης ήταν:

Α. Η προσφώνηση της προπονήτριας μας Όλγα Νυστάζου προς τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Βλάση Μάρα σαν πρώτη προπονήτριά του όταν ξεκίνησε μικρό παιδί την ενόργανη.

Β. Το πρόγραμμα, "Ηλιοτρόπιο" από την ομάδα team A gymnastics for All που μάγεψε με τη σκηνική παρουσία του και έστειλε σε όλους μήνυμα ελπίδας και αγάπης.

 Γ. Τα εκπληκτικά προγράμματα που παρουσίασαν οι αθλήτριες της Αγωνιστικής ΑΕΡΟΒΙΚΉΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και ιδιαίτερα η πρώτη εμφάνιση από τα μικρά πανκορασιδάκια μας.

Δ. Η πρώτη εμφάνιση των μικρών αθλητριών μας ηλικίας 3 ετων έως 4 ετών στην Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική. Τα προγράμματα "Η Λίμνη με τους Κύκνους κ τα Νούφαρα""water mellon""Ταχυδακτυλουργοί" ήταν οι εκπλήξεις της εκδήλωσης κ γέμισαν με χαρά και δύναμη γονείς και προπονήτριες με τη παρουσία τους και την πειθαρχία στην Εκτέλεση των προγραμμάτων τους.

 Ε. Τη βράβευση των Αριστούχων μαθητών αθλητών μας από το Δήμαρχο κύριο Ντηνιακό Βαγγέλη.

 image070.pngimage078.jpgimage075.jpg

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Fri, 20 May 2022 17:26:24 +0300
ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Γ.Γ.Α. https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/807-mitroo-athlitikon-somateion-g-g-a https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/807-mitroo-athlitikon-somateion-g-g-a ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Γ.Γ.Α.

O Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου είναι από τα σωματεία που εγκρίθηκε, από το υπουργείο αθλητισμού, η ένταξή τους στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α. με κωδικό ΦΥ77, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις και έχει σε τέσσερα αθλήματα την ειδική αθλητική αναγνώριση.

Εξάλλου ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου είναι το πρώτο σωματείο που εξασφάλισε ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα της αεροβικής γυμναστικής!

Ο Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ αμέσως με το τέλος της σχολής προπονητών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα της Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής και μετά από μεγάλο διάστημα γραφειοκρατίας είναι το πρώτο σωματείο της Γυμναστικής με ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα της Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής.

Επίσης έχει ήδη αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα αθλήματα του Tae Kwon Do, της Ενόργανης Γυμναστικής και της Γυμναστικής για Όλους , καθώς η Ιστορία του Συλλόγου είναι 25 ετών .

Έτσι οι αθλητές μας έχουν τα απόλυτα δικαιώματα από τα εκάστοτε αθλητικά νομοσχέδια προνομίων του Υπουργείου Παιδείας.

Το όραμα για ένα αθλητικό οργανισμό με έμφαση στην αγωγή, στην παιδεία και στον πολιτισμό μας οδήγησε στην ίδρυση του Αθλητικού Συλλόγου "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ".

25 χρόνια επένδυσης στον αθλητισμό για παιδιά γεμάτα δράση και στόχους. Μια συνεχής προσπάθεια ο οθλητισμός να σημαίνει έκφραση, ελευθερία, ψυχαγωγία, χαρά, αυτοπεποίθηση, παιχνίδι, όνειρα!

Σήμερα καμαρώνουμε τους αθλητές μας ικανούς, ισορροπημένους στο στίβο της ζωής, πετυχημένους πρωταθλητές-τριες αλλά και σπουδαίους χαρακτήρες. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ μαθαίνει στα παιδιά να δουλεύουν μέσα στη χαρά, στην εμπιστοσύνη και στον αλληλοσεβασμό.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η άριστη αθλητιατρική υποστήριξη, οι κορυφαίοι προπονητές - γυμναστές του Συλλόγου, το εκπληκτικό επίπεδο αθλητών-τριών καθώς και οι μεγάλες παγκόσμιες και πανελλήνιες νίκες, καθιστούν τον Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ από τους κορυφαίους συλλόγους της Αθήνας και του ελληνικού Αθλητισμού.

 1Mhtroo

 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Wed, 17 Mar 2021 22:33:39 +0200
Πώς να κάνετε το παιδί να προτιμήσει το παιχνίδι απ' τις οθόνες https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/805-pos-na-kanete-to-paidi-na-protimisei-to-paixnidi-ap-tis-othones https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/805-pos-na-kanete-to-paidi-na-protimisei-to-paixnidi-ap-tis-othones Πώς να κάνετε το παιδί να προτιμήσει το παιχνίδι απ' τις οθόνες
Πώς να κάνετε το παιδί να προτιμήσει το παιχνίδι απ' τις οθόνες
 
Οι σημερινοί νέοι γονείς ανήκουν σε γενιές που πρόλαβαν να «στηθούν» μπροστά σε οθόνες, άλλες από ‘κείνη της τηλεόρασης, ως παιδιά, έφηβοι και φοιτητές για να παίξουν, να χαζέψουν ή να δουλέψουν.
 
Βέβαια, το ψηφιακό περιβάλλον σήμερα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι πριν από 10, 15 και 20 χρόνια και τα δικά τους παιδιά είναι εκτεθειμένα σε έναν κόσμο πολύ πιο διαδραστικό, σαγηνευτικό και, ενίοτε, εθιστικό.
Παρ’ όλ’ αυτά, δεν παύει να αποτελεί υποκατάστατο του παλιού καλού παιχνιδιού, το οποίο είναι απαραίτητο στη ζωή κάθε παιδιού, ακόμη και αν εκείνο έχει διαφορετική γνώμη…
ntanta.jpg
 
Το παιχνίδι θέλει δύο
Ένα πλεονέκτημα της «οθόνης» έναντι του ζωντανού παιχνιδιού είναι ότι μπορεί κανείς να παίξει μόνος του χωρίς να αισθάνεται ότι κάτι λείπει ή να βαριέται μετά από λίγα λεπτά. Ο λόγος είναι ότι το ζωντανό παιχνίδι, ακόμη και όταν πρόκειται για τη συναρμολόγηση ενός παζλ, είναι πιο διασκεδαστικό όταν γίνεται με παρέα, είτε ενός ενήλικα είτε ενός άλλου παιδιού. Μόνο έτσι, η ώρα περνά πολύ πιο ευχάριστα, χωρίς να υποβόσκει η δυσάρεστη αίσθηση της μοναξιάς που δηλητηριάζει την εμπειρία του παιχνιδιού.
Μην αφήνετε, λοιπόν, το παιδί σας να παίζει μόνο του παρά μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς και ποτέ για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Παίξτε μαζί του, δείξτε του καινούργια πράγματα, επινοήστε διαγωνισμούς και βρείτε αφορμές για κίνηση και δημιουργικότητα. Καμία οθόνη δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία του σωματικού παιχνιδιού, της αναπαράστασης φανταστικών σεναρίων και της αλληλεπίδρασης με έναν άλλον άνθρωπο. Και φυσικά, με κάθε ευκαιρία, φροντίστε να το φέρνετε σε επαφή με άλλα παιδάκια, είτε εντός είτε εκτός σπιτιού, για να συνδυάζει το παιχνίδι με την κοινωνικοποίηση και το ομαδικό πνεύμα.
 
Ο αθλητισμός είναι και παιχνίδι
Όλα τα παιδιά έχουν συσσωρευμένη ενέργεια την οποία πρέπει να καταναλώσουν ευχάριστα και δημιουργικά, ενώ η διάθεση για τρέξιμο και παιχνίδι τους περισσεύει, αρκεί να βρεθούν στο κατάλληλο περιβάλλον που περιλαμβάνει τα κατάλληλα ερεθίσματα. Ο παιδικός αθλητισμός αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουν, να γυμναστούν, να κοινωνικοποιηθούν και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, βελτιώνοντας, παράλληλα, την υγεία τους.
Μιλήστε και παίξτε με το παιδί για να ανακαλύψετε με ποιο σπορ νιώθει άνετα ή του αρέσει πολύ, και παροτρύνετε τον μπαμπά, που συνήθως είναι πιο εξοικειωμένος με τα του αθλητισμού, να το παίρνει συχνά στο πάρκο για να παίζει, μαζί του ή με άλλα παιδιά, το αγαπημένο του αθλητικό παιχνίδι. Παράλληλα, βρείτε έναν κοντινό σας αθλητικό σύλλογο που έχει προσεγμένα παιδικά τμήματα για ομαδικά ή ατομικά σπορ και γράψτε το παιδί, ώστε να ενταχθεί σε μια ομάδα και να μπει σε διαδικασία προπόνησης και παιχνιδιού έξω απ’ το σπίτι, χωρίς την παρουσία σας και μακριά από οθόνες.
 
Η οθόνη δεν είναι νταντά
Καλώς ή κακώς, οι οθόνες είναι πια κομμάτι της ζωής μας και κομμάτι της ζωής ενός παιδιού, είτε με τη μορφή της τηλεόρασης είτε των βιντεοπαιχνιδιών, τα οποία βρίσκει κανείς σε τόση ποικιλία που δεν γίνεται να μην τραβήξουν την προσοχή των μικρών καταναλωτών. Η απαγόρευση, λοιπόν, και η πλήρης στέρηση, όχι μόνο δεν είναι εφικτές, αλλά ίσως να έχουν και δυσάρεστα αποτελέσματα, ειδικά αν συνδυαστούν με την εικόνα των γονιών να χαζεύουν διαρκώς σε μια οθόνη.
Βάλτε όρια στο παιδί και στον εαυτό σας, τηρήστε τα κατά το μέγιστο δυνατό και μην επαναπαύεστε στο τάμπλετ, στο βιντεοπαιχνίδι ή τα κινούμενα σχέδια για να ησυχάσει το παιδί και να γλιτώσετε λίγη ώρα ενασχόλησης μαζί του. Ακόμη και αυτές οι «μοναχικές» ασχολίες δίνουν αφορμές για αλληλεπίδραση και σωματικό παιχνίδι ή ερεθίσματα για ζωντανό παιχνίδι έξω απ’ το σπίτι, σε κάποιο πάρκο με γωνιές προς εξερεύνηση ή έναν παιδότοπο με περιπετειώδη παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία. Άλλωστε, ζούμε σε μια χώρα με κλίμα που ευνοεί τη ζωή εκτός σπιτιού, κάνοντας την αποστολή του γονιού να περιορίσει τη χρήση των ψηφιακών μέσων στο απολύτως αναπόφευκτο, πολύ πιο εύκολη. Και σαφώς πιο διασκεδαστική.
 
Όπως δημοσιεύτηκε στο https://www.mama365.gr/.../pos-na-kanete-to-paidi-na...
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Sat, 06 Mar 2021 14:30:26 +0200
Live Streaming Χριστουγεννιάτικη Γιορτή! https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/803-live-streaming-xristougenniatiki-giorti https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/803-live-streaming-xristougenniatiki-giorti Live Streaming Χριστουγεννιάτικη Γιορτή!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Live Streaming Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των τμημάτων του Συλλόγου μας!

Γιατί οι ευχές και η Αγάπη στέλνονται παντού χωρίς να μπορεί κανείς κ τίποτα να σταματήσει...

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, αθλήτριες, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και προπονητές. 

 

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους.. Αθλητές, αθλήτριες, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, προπονητές. 

Σε λίγες μέρες να ανταμώσουμε με υγεία και πολύ ενέργεια!! 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Tue, 29 Dec 2020 17:28:06 +0200
Ζωντανές προπονήσεις μέσω Πλατφόρμας zoom! https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/791-zontanes-proponiseis-meso-platformas-zoom https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/791-zontanes-proponiseis-meso-platformas-zoom Ζωντανές προπονήσεις μέσω Πλατφόρμας zoom!
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Wed, 29 Apr 2020 00:33:07 +0300
Οι επιτυχίες τoυ τμήματος Gymnastics for All – Team A! https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/790-oi-epityxies-toy-tmimatos-gymnastics-for-all-team-a https://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/790-oi-epityxies-toy-tmimatos-gymnastics-for-all-team-a Οι επιτυχίες τoυ τμήματος Gymnastics for All – Team A!

με αθλήτριες απο 7 έως 18 ετών

Μέδουσα - 2019

  • Ασημένια ομάδα στην κατηγορία Μεγάλες Ομάδες στο HELLAS GYM CONTEST της ΕΓΟ.
  • Παραμένει στην κορυφαία διαγωνιστική κατηγορία του αθλήματος Gymnastics For Αll
  • Παρουσίαση του προγράμματος στο διεθνές ΦΕΣΤΙΒΑΛ KEFALONIA GYM FESTIVAL- ANNA POLLATOU σε τρεις πόλεις της Κεφαλονιάς.

Ο Μικρός Πρίγκηπας - 2018

  • Πρόκριση σαν Χρυσή Ομάδα στον Τελικό για την ανάδειξη της Grand Team of the Year και εξαιρετική βαθμολογία σε έναν όμιλο (Πύθια) με τεράστιο συναγωνισμό όπου κορυφαίες ομάδες δεν κατάφεραν να προκριθούν.
  • Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία. συγκεκριμένα 19η σε σύνολο 118 ομάδων Πανελληνίως. Κατηγορία Μεικτές Ομάδες -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018

Amazons Ballet - 2017

  • Kατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο COSMOGYM CONTEST 2017 και το ασημένιο στο EGO STARGYM 2017 .
  • Tιμητικά επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο festival  Step to the Art, σε μία μοναδική νυχτερινή παράσταση (με σκηνοθεσία και φωτισμό) μαζί με τα κορυφαία προγράμματα της διοργάνωσης Cosmogym στις 4-5 Νοεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος.

 

Inside out - 2016

  • ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και τιμητική διάκριση ειδικού βραβείου – καλύτερης ομάδας αεροβικής γυμναστικής COSMOGYM CONTEST 2016
  • Tο «Inside Out»  τιμητικά επιλέχθηκε να συμμετάσχειστο festival  Step to the Art, σε μία μοναδική νυχτερινή παράσταση (με σκηνοθεσία και φωτισμό) μαζί με τα κορυφαία προγράμματα της διοργάνωσης Cosmogym, στο κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do)
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Thu, 26 Mar 2020 00:02:53 +0200