Αεροβική - Προαγωνιστικά Τμήματα

"Σε μια σχολή χορού η προσπάθεια και το όνειρο για συνεχή βελτίωση, για κατάκτηση του ρυθμού και της ζωής συνεχίζονται. Οι δυσκολίες πολλές, οι αποφάσεις δύσκολες. Θα κάνουν την υπέρβαση τα μέλη της ομάδας; Θα συνεχίζουν να χτίζουν το μέλλον τους με σκληρή δουλειά; Θα αντέξουν τη σκληρή καθημερινότητα; Θα αντισταθούν στις εύκολες απολαύσεις ώστε να κατακτήσουν την κορυφή;"

Σκοπός της παρούσας εργασίας να παρουσιάσει τα οφέλη της αερόβιας άσκησης για παιδιά με μουσική και χορό :

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα μας στο Cosmogym 2013. Μια υπέροχη χορογραφία με στοιχεία ρυθμικής, ενόργανης, αεροβικής γυμναστικής αλλά και ακροβατικούς συνδυασμούς με την υποστήριξη ενός γιγάντιου αλεξίπτωτου, αλλά και τους συνδυασμούς σε σχήματα από μια ομάδα 30 κοριτσιών ηλικίας 8-14 χρονών (καμιά αθλήτρια από τα αγωνιστικά μας τμήματα).

Το τμήμα Προαγωνιστικό Β' του Αθλητικού Συλλόγου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Διασυλλογικό Φεστιβάλ Γυμναστικής Δυτικής Αθήνας στον Έσπερο Καλλιθέας καθώς και στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου. Δείτε φωτογραφίες από τις υπέροχες χορογραφίες και παρουσιάσεις τησ ομάδας μας.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Προαγωνιστικά Τμήματα.

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου