Γενικά - Ειδήσεις

Την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 διοργανώνουμε φιλικό αγώνα προπόνησης στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου στο Παλατάκι (πίσω από τον Κωτσόβολο).

Η πρόοδος των αθλητών-τριών μας εξελίσσεται κάθε μέρα μέσα από την ανάπτυξη της σωματοδόμησης, της δύναμης και της ευλυγισίας, της βελτίωσης της τεχνικής, της εκμάθησης της αυτοάμυνας, της ένταξης των παιδιών μας μέσα στις αρχές και την κουλτούρα του ήθους, των παιδαγωγικών αξιών, της καθημερινής προσπάθειας για δράση και υψηλούς στόχους.

Στην διάρκεια του προπονητικού σεμιναρίου που διοργανώσαμε με τον Κορεάτη Πρωταθλητή Minjae Seo υπήρξαν στιγμές χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 07.00 μ.μ. το Α Group και ώρα 8.30 μ.μ. το B Group θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Αφαία (Γυμνάσιο Νέας Παιδείας) η επόμενη εξεταστική τεχνικής και θεωρίας για τις απονομές ζωνών – πτυχίων των αθλητών – τριών.

Αγαπητοί γονείς - παιδιά,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 5/2 θα έχουμε κοντά μας τον Κορεάτη πρωταθλητή SEO MIN JAE για 3 προπονήσεις υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερων τεχνικών χαρακτηριστικών με τους αθλητές - τριες των τμημάτων αρχαριων, προχωρημένου, προαγωνιστικού και αγωνιστικού του Συλλόγου μας.

Δείτε στιγμιότυπα από τις προπονήσεις στο στίβο και στην αίθουσα για τα μαθήματα Tae Kwon Do, Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής, Ενόργανης και Ρυθμικής που αφορούν το ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς.

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Γενικά - Ειδήσεις

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου