Γενικά - Ειδήσεις

 ΑΣ Νέα Παιδείασας ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 28/9 λόγω απόφασης της Περιφέρειας, τα μαθήματα-προπονήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν για κανένα άθλημα
.

Σας υπενθυμίζουμε τους βασικούς άξονες του αθλήματος σε αγωνιστικό και παιδαγωγικό επίπεδο όπως λειτουργεί στο Σύλλογό μας.

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων της καινούριας χρονιάς του Αθλητικού Συλλόγου την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου!

 

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ενόργανης Γυμναστικής  Λευτέρη Πετρούνια και τη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση σε μια προσπάθεια η ζωή και η καριέρα τους να εμπνέυσουν και να δώσουν ώθηση στις αθλήτριες και αθλητές του Συλλόγου.

        Tην Τετάρτη 18/1 και Πέμπτη 19/1 θα έχουμε κοντά μας τον Κορεάτη πρωταθλητή Ηee Chunk Woo για 4 προπονήσεις υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερων τεχνικών χαρακτηριστικών με τους αθλητές - τριες των τμημάτων αρχαρίων, προχωρημένου, προαγωνιστικού και αγωνιστικού του Συλλόγου μας.

Πάνω από 15 Έλληνες Ολυμπιονίκες βρέθηκαν κοντά μας και θα συνεχίζουν να βρίσκονται σε μια πορεία 20 χρόνων του Συλλόγου μας.

Σε μια προσπάθεια να εμπνεύσουμε τους αθλητές μας με πρότυπα ήθους, χαρακτήρα και αυταπάρνησης.

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Γενικά - Ειδήσεις

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.