Γυμναστική για όλους

Στον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Χαϊδαρίου μπορούν κορίτσια και αγόρια κάθε σωματότυπου που τους αρέσει ο χορός, ο ρυθμός, τα ακροβατικά, το θέαμα, η μουσική, η εύκολη και απλή χορογραφία, με πολύ κέφι και κίνηση να μπουν στην ομάδα Cheerleading του τμήματος χορού.

Την 17 Ιουνίου θα συμμετέχει η ομάδα χορού του συλλόγου στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Hip - Hop Free Style yom yom - CHEERLEADING. Πρόκειται για τον κορυφαίο αγώνα διαγωνιστικού χαρακτήρα Πανελλήνια, που διεξάγεται πρώτη φορά φέτος επίσημα από την ομοσπονδία.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 18:36

"Λίμνη των κύκνων" από το Προαγωνιστικό Α

Written by

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου παρουσίασε τη "Λίμνη των κύκνων", μια εκπληκτική χορογραφία του προαγωνιστικού τμήματος με θέμα τη μάχη του καλού με το κακό. Τα 14 υπέροχα κορίτσια παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στις 29 Μαρτίου στο Δ.Α.Ι.Σ. και κατέπληξαν με το δυναμισμό, τις ασκήσεις τους αλλά κυρίως με το συναίσθημα και την ψυχή που κατέθεσαν...Επόμενη εμφάνισή τους στις 13 Μαϊου στη Γιορτή του Συλλόγου! Μην τις χάσετε!

Όπως γνωρίζετε την Άνοιξη θα παρουσιάσουμε τις χορογραφίες του Hip - Hop Break Dance με θέμα χορογραφίας : "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων".

Βρίσκεστε εδώ: Home Γυμναστική για όλους