Tae-Kwon-Do Για Προχωρημένους

Μια μοναδική εμπειρία είναι οι εξετάσεις coup Tae Kwon Do στον Α.Σ. Νέα Παιδεία...

Σας ενημερώνουμε για το ωράριο του τμήματος "ΠροχωρημένοΤΑΕ KWON DO" στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Οι "DARTH VADER" προσπάθησαν να επιτεθούν στον Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ με την τεχνική των JEDI ιπποτών... όμως οι μικροί μας ήρωες τους κατατρόπωσαν... και τους νίκησαν!!

Προχωράμε σε νέες μάχες...

Η εξέλιξη, η πρόοδος και η αγωνιστική ετοιμότητα των αρχαρίων και προχωρημένων τμημάτων Tae Kwon Do ήταν εντυπωσιακή αφού όλοι οι μικροί αθλητές μας πέρασαν με μεγάλη ευκολία στις προαγωγικές εξετάσεις coup του Ιουνίου.

Σε μια εκπληκτική διοργάνωση στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου από τον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ με την συνδρομή των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ διεξήχθησαν αγώνες spiring Tae Kwon Do για τις μικρές ηλικίες με την συμμετοχή ιστορικών σωματείων της Δυτικής Αθήνας.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ οι εξετάσεις για την προαγωγή στο επόμενο CUP και DAN των αθλητών-τριών μας από όλα τα τμήματα. Η καθολική επιτυχία με υψηλή βαθμολογία από τους εξεταστές της Ε.Λ.Ο.Τ. για όλα τα παιδιά μας και η απονομή του 1ου DAN στους επιτυχόντες αθλητές μας του Ιουνίου έδωσαν ένα πολύ συγκινητικό και ενθουσιώδη τόνο στην εκδήλωση.

 

Ευχόμαστε ένα λαμπρό μέλλον και συνέχεια στο όραμα και στους στόχους που δεν σταματούν ποτέ!

Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης και τις απονομές των μαύρων ζωνών:

Βρίσκεστε εδώ: Home Tae-Kwon-Do Για Προχωρημένους