Tae-Kwon-Do Για Αρχαρίους

Ήταν απίστευτο συναίσθημα να βλέπουμε τους μικρούς μας αθλητές να αγωνίζονται σαν πραγματικοί γίγαντες στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWONDO “KIM AND LIOU”. Η αυτοσυγκέντρωση, ο «χαρακτήρας», η πειθαρχεία, η αυτοκυριαρχία που έδειξαν στους αγώνες ήταν πραγματικά μια έκπληξη για όλους μας αφού πολλοί πήραν το βάπτισμα σε επίσημους αγώνες.

Σας υπενθυμίζουμε τους βασικούς άξονες του αθλήματος σε αγωνιστικό και παιδαγωγικό επίπεδο όπως λειτουργεί στο Σύλλογό μας.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ο "Ευ αγωνίζεσθαι Νέα Παιδεία" στο Κλειστό Γυμναστήριο του Χαϊδαρίου με συμμετοχή σωματείων από την Δυτική Αθήνα.

Η πρόοδος των αθλητών-τριών μας εξελίσσεται κάθε μέρα μέσα από την ανάπτυξη της σωματοδόμησης, της δύναμης και της ευλυγισίας, της βελτίωσης της τεχνικής, της εκμάθησης της αυτοάμυνας, της ένταξης των παιδιών μας μέσα στις αρχές και την κουλτούρα του ήθους, των παιδαγωγικών αξιών, της καθημερινής προσπάθειας για δράση και υψηλούς στόχους.

Σε μια πολύ όμορφη, δημιουργική και ψυχαγωγική επικοινωνία με τον Κορεάτη Πρωταθλητή Minjae Seo, ήρθαν οι αρχάριοι αθλητές μας σε μια προσπάθεια εκτός από την εκγύμναση του σώματος να εξασκηθούν και στη σκέψη ότι το Tae Kwon Do μέσα σε σωστά δομημένες συνεδρίες βοηθάει στη σκέψη, την ψυχολογία, την δημιουργία.
Ευχαριστούμε γονείς και παιδιά για την καθολική συμμετοχή σας στο σεμινάριο.
Δείτε φωτογραφίες και video:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας το 3ο Fair Play Spiring Tae Kwon Do με συμμετοχή όλων των σωματείων από την Αθήνα.

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Για Αρχάριους

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου