Tae-Kwon-Do Για Αρχαρίους

Μια εντυπωσιακή επίδειξη από το Αρχάριο τμήμα TAEKWONDO  (παιδιά μόλις 5-7 ετών) απόλαυσαν γονείς και φίλοι στα πλαίσια της Ετήσιας Γιορτής του Συλλόγου το 2016.

Σας ενημερώνουμε για το ωράριο του τμήματος "Αρχάριο ΤΑΕ KWON DO" στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 4ο "Ευ αγωνίζεσθαι Νέα Παιδεία" στο Κλειστό Γυμναστήριο του Χαϊδαρίου με συμμετοχή σωματείων από την Δυτική Αθήνα.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα ανοιχτά μαθήματα ΤΑΕ ΚWON DO για αρχάριους μαθητές όπου γονείς και φίλοι διαπίστωσαν την εξέλιξη και βελτίωσή τους από ην αρχή του χρόνου.

Μας γέμισε ικανοποίηση και υπερηφάνεια η γρήγορη προσαρμογή των αρχάριων μαθητών μας σε συνθήκες αγωνιστικού TAEKWONDO. Μέσα σε λίγους μήνες μόνο, μετά από μεγάλη συνέπεια στις προπονήσεις, ανάπτυξη της αυτοεκτίμισης και βελτίωση στη δύναμη και την ταχύτητα είδαμε να ανταποκρίνονται θαυμάσια σε δύσκολες συνθήκες ενός αγώνα.

  • Ενημερωθείτε για το τμήμα για τα μικρότερα παιδιά μας! 
  • Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 4:15 – 5:00 μμ. (με εναλλακτική λύση Παρασκευή 5:00 – 6:00 μμ.)
  • Ειδικές συνεδρίες προσαρμοσμένες στην μικρή αυτή ηλικία με έμφαση στη μυϊκή προσαρμογή, ενδυνάμωση, ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων, την πειθαρχεία και τον αυτοέλεγχο.
  • Μια προσπάθεια του Συλλόγου να απομονώσει σε ένα τμήμα με πολύ λίγα παιδιά στην ευαίσθητη αυτή ηλικία στην προσαρμογή και να αναπτύξει την αγάπη για την άσκηση και την δράση.
Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Για Αρχάριους

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου