Αεροβική - Αγωνιστικά Τμήματα

Οι αθλήτριες μας Ευγενία Aράθυμου και Μαρινοτα Γρυπαίου στη σύνθεση της εθνικής ομάδας νεανίδων για το Μπακού!!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες τους γονείς τους κ την προπονήτρια λευκή Φερεντίνου.

Με έναν εντυπωσιακό απολογισμό υποδεχτήκαμε την Ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Plovdiv της Βουλγαρίας για την Αεροβική.

Αναλυτικά οι αθλήτριες του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ είχαν τα παρακάτω πλασαρίσματα σε ένα καταπληκτικό αγώνα με υψηλό επίπεδο από 89 χώρες που συμμετείχαν.

Με έναν εντυπωσιακό απολογισμό υποδεχτήκαμε την Ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πορτογαλίας για την Αεροβική (4 μετάλλια).

Αναλυτικά οι αθλήτριες του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ είχαν τα παρακάτω πλασαρίσματα σε ένα καταπληκτικό αγώνα με υψηλό επίπεδο από 89 χώρες που συμμετείχαν.

Τέσσερα προγράμματα απο την Αγωνιστική μας ομάδα επιλέχθηκαν να παρουσιαστούν σε guest συμμετοχής στο "Step to the art" με την ομάδα "Next Generation Team" που περιλάμβανε αθλητές/τριες απο όλα τα αθλήματα της Γυμναστικής που αποτελούν το μέλλον της Εθνικής Ομάδας.

Με την Ελληνική πεντάδα Νεανίδων αγωνίστηκε η Αθλήτριά μας (Ελισάβετ Αλούπη, Ελευθερία  Θεοδώρου, Ελένη Ποταμιανάκη, Ελένη Τοπούζογλου και Κων/να Χρήστου) με την προπονήτριά μας Λευκή Φερεντίνου να είναι στην προπονητική ομάδα του προγράμματος, στον τελικό του 10ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής που διεξήχθη στην  Ανκόνα της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2017.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Αγωνιστικά Τμήματα

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.