Αεροβική - Αγωνιστικά Τμήματα

Τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας είναι στη κορυφαία κατάταξη σε όλες τις κατηγορίες διαχρονικά στα πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς το σωματείο μας είναι αυτό που καλλιέργησε και προώθησε πρώτο το τα άθλημα της αεροβικής γυμναστικής στην Ελλάδα! Διαθέτουμε προπονητήριο σε γήπεδο με ειδικό ταπί για την αεροβική γυμναστική και τους κορυφαίους προπονητές του αθλήματος. Τα τμήματα μας σε πανκορασίδες, κορασίδες και νεανίδες είναι ολιγομελή με εξειδίκευση σε κάθε συνεδρία και πολλές αθλήτριες μας είναι κάθε χρόνο μέλη στην εθνική ομάδα με σημαντικές διεθνές διακρίσεις.

Εξαιρετικά αποτελέσματα για την Αγωνιστική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δεδομένου των δύσκολων συνθηκών του τελευταίου τριμήνου.

Ο ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής!

Προπονητικό CAMP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΉΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στις εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά!

Μετά την ολοκλήρωση του τεστ αξιολόγησης Αεροβικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στις 04-05 Οκτωβρίου 2019,  στην αρχική επιλογή της ομάδας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Ανδρών/Γυναικών  στο Μπακού, 14-16 Μαΐου 2020 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Ηλικιών (Μπακού, 08-10 Μαΐου 2020), επιλέχθηκαν 3 αθλήτριες από το αγωνιστικό τμήμα αεροβικής του ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ!

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Αγωνιστικά Τμήματα

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου