Προπόνηση με ηλεκτρονικούς θώρακες κ ειδικό εξοπλισμό για το Αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου μας.

Εκπληκτικές εμφανίσεις από όλες τις αθλήτριες με υψηλές βαθμολογίες!

Έλαμψαν οι ομάδες μας στους φετινούς διαγωνισμούς Gym For Life Challenge & Cosmogym Contest!

Χρυσές ομάδες, μεγάλα ειδικά βραβεία και συμμετοχές σε Διεθνή τουρνουά για όλα τα προγράμματά μας για το 2019!

Μια εντυπωσιακή επίδειξη από τα τμήματα TAEKWONDO απόλαυσαν γονείς και φίλοι στα πλαίσια της Ετήσιας Γιορτής του Συλλόγου το 2019.

Μια εντυπωσιακή επίδειξη από τα αρχάρια τμήματα Ενόργανης, Ακροβατικής και Ρυθμικής απόλαυσαν γονείς και φίλοι στα πλαίσια της Ετήσιας Γιορτής του Συλλόγου το 2019.

Καλή παρουσία, που τους έδωσε σημαντικά εφόδια για το μέλλον, είχαν οι νεανίδες της ελληνικής αεροβικής γυμναστικής στους προκριματικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μπακού, αγγίζοντας μάλιστα σε μία περίπτωση την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα.

Η Ελληνική αποστολή αναχωρεί για το 11ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής που θα διεξαχθεί στο Μπακού, από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2019.

Όπως κάθε χρόνο, φέτος στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου παρουσιάσαμε τα προγράμματα της γυμναστικής (Ενόργανη-Ρυθμική-Ακροβατική-Αεροβική) όπως και τις προσπάθειες-επιδείξεις των αθλημάτων του Tae Kwon Do και της κολύμβησης

Εκτός από την παρουσίαση των προγραμμάτων και των επιδείξεων των παιδιών όλων των τμημάτων στη γιορτή διεξάγονται κ.α. δρώμενα παιδαγωγικού και αγωνιστικού χαρακτήρα.

Η επιβράβευση των πρωταθλητών μας, οι βραβεύσεις στους αριστούχους μας μαθητές-αθλητές-τριες, η παρουσίαση κορυφαίων προγραμμάτων από την εθνική ομάδα, η παρουσία προγραμμάτων απο τους αυθλητές μας της Εθνικής Ομάδας είναι μερικά στοιχεία που περνούν "μηνύματα" δυνατά και κρύβουν μικρούς θησαυρούς "μυστικά" στις καρδιές των παιδιών μας.
Η γιορτή μας δεν έχει ατομικό χαρακτήρα. Προτεραιότητα έχει το ομαδικό πνεύμα και ο κάθε αθλητής-τρια με μικρό ή μεγαλύτερο ρόλο "φεύγει" από το ατομικό του χαρακτήρα και βοηθάει τους άλλους...την ομάδα...

Καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιος Καπλάνης  ο οποίος βράβευσε τους αθλητές/τρις μας για τις επιδόσεις τους την προηγούμενη χρονιά.

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού μας τίμησαν με την παρουσία τους και έλαμψαν με τις στιγμές που ξαναθυμηθήκαμε όλοι από την καριέρα τους.
Κυρίως βέβαια «μίλησαν» στις καρδιές των αθλητών-τριών του αθλητικού μας συλλόγου, αφού με το παράδειγμά τους αλλά και με τα λόγια τους παρότρυναν για προσπάθεια, όνειρα, στόχους αλλά και επιμονή και υπομονή τα παιδιά μας, αξίες που τόσο έχουμε ανάγκη στην εποχή μας.

Δείτε στιγμές απο την εκδήλωση!

Τα παιδιά των αρχάριων τμημάτων έλλαβαν μέρος στις εξετάσεις TAE KWON DO!

Βρίσκεστε εδώ: Home