ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ!

(0 votes)

Μπορείτε να συνδυάσετε Κολύμβηση & Tae Kwon Do στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, καθώς εξιδεικευμένο team αθρώπων του Συλλόγου, ετοιμάζει τα παιδιά με το τέλος της κολύμβησης και τα συνοδεύει στο άλλο άθλημα.

Έτσι δεν απαιτείται να παραμένετε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και κερδίζετε 2  ώρες  απο την ημέρα σας.

Για λίγο καιρό ακόμη οι γονείς που αποφασίζουν να γραφτούν θα λαμβάνουν ειδική τιμή γνωριμίας! 

 Σας υπενθυμίζουμε τις εκπληκτικές παροχές μας με τα ολιγομελή τμήματα, ταχύρυθμη εκπαίδευση στα στυλ. ειδικός τρόπος εκμάθησης των μικρών ηλικιών και φυσικά το σύστημα καθαρισμού νερού με οζονισμό, ενώ είναι κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο.

Τονίζουμε ότι πρώτο καθήκον του συλλόγου, στις προπονήσεις του Tae Kwon Do, είναι η καλλιέργεια προσωπικοτήτων με ηθικές αρχές και αξίες, φυσικά η σωστή εκγύμναση και ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων (δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία, αντοχή) και ο σωστός νευρομυϊκός συντονισμός. Ακόμα, σε βάθος χρόνου αναπτύσσουμε τις ψυχοπνευματικές ικανότητες των παιδιών όπως η προσωπικότητα, ο αυτοέλεγχος, η αυτοπεποίθηση, η αυτοσυγκέντρωση και η αυτοεκτίμηση.

Κάθε απόγευμα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους προπονητές για την αναλυτική ενημέρωση του τρόπου εκμάθησης και προσέγγισης. Ακόμη με τη γραμματεία για τα δικαιολογητικά υγείας και ενημέρωση προγράμματος - εγγραφές.

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Κολύμβηση Για Αρχάριους ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ!

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.