ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ - ΑΡΧΑΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

(0 votes)

Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά μαθήματα στην εκμάθηση-ένταξη των μικρών μας στο κατάλληλο τμήμα και την προσαρμοστικότητά τους  στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Κλείστε το δοκιμαστικό σας μάθημα σήμερα!

Η κολύμβηση χαρακτηρίζεται από πάρα πολλούς ιατρούς και παιδαγωγούς ως το ιδανικότερο άθλημα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση της υγείας (ψυχικής και σωματικής) και τη σωματική ανάπτυξη των παιδιών και των νέων.


Έχει ελάχιστους τραυματισμούς, δεν επιβαρύνει το μυοσκελετικό σύστημα κατά την αναπτυξιακή ηλικία του παιδιού, ενώ παράλληλα γυμνάζει όλο το σώμα και το καρδιαγγειακό σύστημα.
Τα παιδιά γεννιούνται έχοντας φυσική προδιάθεση για το νερό. Όσο πιο γρήγορα έρθουν λοιπόν σε επαφή με το υγρό στοιχείο, τόσο πιο εύκολα θα μάθουν να κολυμπούν, να μη φοβούνται το νερό και να έχουν όλα τα οφέλη που δίνει η άσκηση σε αυτό.
Έχει αποδειχθεί ότι ιδανική ηλικία για να αρχίσει ένα παιδί εκμάθηση κολύμβησης είναι μετά τα 3 έτη, ώστε να είναι σε θέση να καταλαβαίνει τις οδηγίες που τους δίνει ο δάσκαλός τους.

Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να μη διακόπτουν τα παιδιά (λόγω κρύου, χειμώνα, άσχημων καιρικών συνθηκών κ.τ.λ.) τις προπονήσεις τους, αλλά αντίθετα να υπάρχει μια συνέχεια, μια ροή ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσον αφορά την υγεία τους και την κολυμβητική τους πρόοδο.

Σας περιμένουμε στο κλειστό & θερμενόμενο κολυμβητήριο μας να γνωριστούμε!
Α.Σ Νέας Παιδείας

Η ένταξη των νέων μικρών κολυμβητών/τριών είναι μια ιδιαίτερα σημαντική και δύσκολα διαχειρίσιμη διαδικασία και συγκεντρώνει όλη την προσοχή μας!!

Ηρεμία, οικογενειακό κλίμα,  προσωπική ιδιαίτερη προσέγγιση, Παιχνιδιακή μορφή εκμάθησης, χαμόγελο και υπομονή είναι μόνο μερικά από τους «μηχανισμούς» που απαιτούνται!

Ελπίζουμε όπως κάθε χρόνο να ολοκληρωθεί με μέγιστη επιτυχία η ένταξη των νέων μαθητών μας ώστε από τις πρώτες μέρες Οκτωβρίου να αρχίσει το παρακάτω πρόγραμμα που αφορά και τους παλιούς αθλητές μας.


• Σας υπενθυμίζουμε τις εκπληκτικές παροχές μας με τα ολιγομελή τμήματα, ταχύρυθμη εκπαίδευση στα στυλ. ειδικός τρόπος εκμάθησης των μικρών ηλικιών και φυσικά το σύστημα καθαρισμού νερού με οζονισμό, ενώ είναι κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο.

Μην ξεχνάτε οτι η υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού του κολυμβητηρίου με αθλήματα γυμναστικής και Tae Kwon Do, καθώς ένα team αθρώπων του Συλλόγου, ετοιμάζει τα παιδιά με το τέλος της κολύμβησης και τα συνοδεύει στο άλλο άθλημα.


• Στα παραπάνω προσθέστε το team των ανθρώπων μας που αλλάζουν και βοηθούν τα παιδιά στα αποδυτήρια για την μείωση του δικού σας χρόνου υποστήριξης και τα παιδαγωγικά οφέλη.

 • Κάθε απόγευμα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους προπονητές για την αναλυτική ενημέρωση του τρόπου εκμάθησης και προσέγγισης. Ακόμη με τη γραμματεία για τα δικαιολογητικά υγείας και ενημέρωση προγράμματος - εγγραφές. Τα μαθήματα αρχίζουν στις 5 μ.μ. και ανάλογα την ηλικία υπάρχουν τμήματα έως τις 8:45 μ.μ.

Ημερήσιο πρόγραμμα  

Untitled

 
Βρίσκεστε εδώ: Home Κολύμβηση Γενικά - Ειδήσεις ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ - ΑΡΧΑΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.