ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα "ανοιχτά μαθήματα" Γυμναστικής Αρχάριων τμημάτων Ρυθμικής, Τραμπολίνο και 3GYM στα πλαίσια της αγωνιστικής χρονιάς 2017/2018.

Πολύ γρήγορα διαπιστώσαμε εξέλίξη στην συγκέντρωση, στην τεχνική, στην επιδεξιότητα στην ύλη των μαθημάτων στις νέες αθλήτριές μας.

Φυσικά γονείς και φίλοι των παιδιών διαπίστωσαν την θεαματική βελτίωση στην ευλυγισία, τη δύναμη,την αλτικότητα και τη σωματοδόμηση των αθλητριών μας.

Αυτό όμως που μας γέμισε αισιοδοξία ήταν ότι τα παιδιά λειτούργησαν σαν μια ομάδα δεμένη και χαρούμενη και ανταποκρίθηκαν γρήγορα σε χορογραφικά σχήματα της ρυθμικής με όργανα μπαίνοντας στο ρυθμό της μουσικής αλλά και στα "σχήματα" μέσα στο χώρο και το χρόνο!

Τα παιδιά ολοκλήρωσαν και παρουσίασαν την πρώτη ομάδα ασκήσεων για το ασκησιολόγιο για το Τραμπολίνο

Τέλος τα πρώτα βήματα της Αεροβικής Γυμναστικής με έμφαση στην ακρίβεια των βημάτων παρουσιάστηκαν πάνω σε διαφορετικούς ρυθμούς μουσικής

Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τις φετινές παραστάσεις μας!

 Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα θέματα της κάθε χορογραφίας

Δείτε στιγμές απο τα ανοικτά μαθήματα:

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics Για Προχωρημένους ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.