ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

(0 votes)

Με χαρά σας προσκαλούμε στο κτίριο του Δημοτικού σχολείου την Τετάρτη 29   Νοεμβρίου  2017Ώρα 18.30 – 21:00 μμ για να ανάψουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή και χαρούμενη.

Ο ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Τα μαθήματα που γίνονται στο Δημοτικό (Κ. Αγωνιστών, Χαϊδάρι) ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν λόγω της εκδήλωσης. Μπορείτε να αναπληρώσετε το μάθημα όποια άλλη μέρα θέλετε (για το Κολυμβητήριο).

Οι προπονήσεις για τα τμήματα που έχουν στην ΑΦΑΙΑ θα γίνουν κανονικά

Σας καλούμε όλους να έλθετε να γιορτάσουμε όλι μαζί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σε μια εορταστική περίοδο που θα κορυφωθεί με το τριήμερο φιλανθρωπικό BAZAAR (15,16 &17 Δεκεμβρίου)

Πολλές εκπλήξεις και όμορφες δράσεις συνοδεύουν την εκδήλωση για τα παιδιά μας,αλλά και για εσάς τους γονείς και φίλους του Αθλητικού Συλλόγου «Νέα Παιδεία». Η σχολική μπάντα, οι μουσικοί του σχολείου μας και οι χορωδίες μας θα σας κρατήσουν συντροφιά με όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια έως τις 20:00 μ.μ. που θα γίνει το άναμμα του δέντρου από την Τόνια Σωτηροπούλου. Θα ακολουθήσει Dj Party 20:00 - 21:00 μμ.

Μπουφές – Ψυχαγωγία

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορείτε να γευτείτε ζεστό αρωματικό κόκκινο κρασί και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ενώ επαγγελματίες διασκεδαστές θα ψυχαγωγήσουν τους μικρούς αθλητές μας!

«Χάρισέ το»

Στο πλαίσιο της δράσης «Χάρισέ το» μην ξεχάσετε να φέρετε κι εσείς τη δική σας σακούλα με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής και καθαριότητας, παιχνίδια, γραφική ύλη, ώστενα γεμίσουμε τα καλάθια κάτω από το Δέντρο,τα οποία φέτος θα προσφερθούν κατά προτεραιότητα στους πληγέντες πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και της Μαγούλας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν αυτές τις περιοχές.

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Γενικά - Ειδήσεις ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου