Η Αθλήτριά μας Θεοδώρου Ελευθερία κατέκτησε την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής!

(1 Vote)

Με την Ελληνική πεντάδα Νεανίδων αγωνίστηκε η Αθλήτριά μας (Ελισάβετ Αλούπη, Ελευθερία  Θεοδώρου, Ελένη Ποταμιανάκη, Ελένη Τοπούζογλου και Κων/να Χρήστου) με την προπονήτριά μας Λευκή Φερεντίνου να είναι στην προπονητική ομάδα του προγράμματος, στον τελικό του 10ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής που διεξήχθη στην  Ανκόνα της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2017.

Στον Τελικό προκρίθηκαν ανάμεσα σε αθλήτριες απο 30 χώρες με συνολική βαθμολογία 18.450 και κατέκτησαν στη συνέχεια με 18.850 την 6η θέση αφού ισοβάθμησαν με την Ισπανία χάνοντας την 5η θέση στο νήμα.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Γυμναστικής και του Συλλόγου μας αφού η Ελευθερία είναι απο μικρό κοριτσάκι στα τμήματα μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας και στην οικογένεια της καθώς και στην προπονήτριά μας Λευκή Φερεντίνου η οποία είχε παράλληλα μια ακόμη διάκριση για την Ελληνική Γυμναστική καθώς ήταν Superior Artistic Jury στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά απο πορεία ετών σαν Διεθνής Κριτής.

Δείτε και το σχετικό link της Ε.Γ.Ο. για την μεγάλη μας επιτυχία:

http://www.ego-gymnastics.gr/2017/09/24/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%cf%86%ce%b9%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%b5-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%b9%ce%ba/

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Αγωνιστικά Τμήματα Η Αθλήτριά μας Θεοδώρου Ελευθερία κατέκτησε την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής!

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου