Print this page
Published in Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου
Tagged under
Read 5939

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ - ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

(0 votes)

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ανοιχτά μαθήματα κολύμβησης στις αρχές Ιανουαρίου.

Γονείς και φίλοι των μικρών αρχαρίων μαθητών μας, παρακολούθησαν από κοντά την πρόοδο και εξέλιξη της μεθοδολογίας των μαθημάτων στην εκμάθηση των στυλ, στην προσαρμοστικότητα των 3χρονων αρχαρίων, στη δομή των μαθημάτων και στην ενδυνάμωση της σωματοδόμησης.

Μέσα σε 2 μήνες μόνο μαθημάτων ήδη οι γονείς διαπίστωσαν πόσο δυνάμωσαν μυϊκά, βελτιώθηκαν στην επιδεξιότητα και εξοικειώθηκαν στα πολλά παιχνίδια στο νερό που χρησιμοποιούν οι προπονητές μα στην δομή των μαθημάτων.

Ήταν φυσικά μια έκπληξη για τα νέα μας μέλη τα ανοιχτά μαθήματα στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων, αφού στις καθημερινές συνεδρίες δεν έχουν εικόνα των μαθημάτων αφού το μάθημα γίνεται χωρίς την παρουσία τους, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή συγκέντρωση, γρήγορη προσαρμογή στο χώρο και στα πρόσωπα των προπονητών και υψηλό επίπεδο παροχών στην κάθε συνεδρία.

Βέβαια και κερδισμένο χρόνο για τους γονείς αφού παραδίδουν τα παιδιά στην προπόνηση και παραλαμβάνουν πάλι με το τέλος των μαθημάτων.
Σύντομα θα διεξαχθούν οι πρώτες επιδείξεις της χρονιάς με κολυμβητικούς αγώνες, επιδείξεις των στυλ, καταδύσεις, παιχνίδια μέσα στο νερό κ.α.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των ανοιχτών μαθημάτων :

 

Related items

Image Gallery