Ρυθμική και Ενόργανη Γυμναστική
Ένα όμορφο Ολυμπιακό άθλημα που συνδυάζει Αρμονία - Χάρη - Επιδεξιότητα - Σωματοδόμηση
Τμήμα Cosmogym
Ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασσικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop κ.α. συνδιάζονται στις χορογραφίες του τμήματος
Ειδικά Τμήματα για Παιδιά
Ειδικά τμήματα για παιδιά στα οποία διδάσκουν άρτια καταρτισμένοι καθηγητές φυσικής αγωγής
Αγωνιστική Αεροβική
Δύναμη, αλτικότητα, ευλυγισία και χορός μαζί!
TAE KWON DO
Το Tae-Kwon-Do (W.T.F.) είναι η παραδοσιακή πολεμική τέχνη της Ν. Κορέας, η οποία σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα εντυπωσιακό Ολυμπιακό Άθλημα
Κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο
Βραβεύσεις από Ολυμπιονίκες
Αγωνιστική Αεροβική Γυμναστική
Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία από τις βάσεις της αεροβικής στην Ελλάδα και η μεγάλη δύναμη του αγωνίσματος
Μεγάλα αθλητικά event
Ποδόσφαιρο 5x5
Εσωτερικά Πρωταθλήματα - Συμμετοχές σε Πανελλήνια. Προπονητές, Γυμναστές, Μεγάλα ονόματα του Αθλήματος!
Έμφαση στη σωστή αγωγή στις μικρές ηλικίες
Κορεάτες πρωταθλητές σε ειδικά σεμινάρια
Πανελλήνιες νίκες
Σύστημα καθαρισμού νερού με όζον
Ρυθμική Γυμναστική
Κορδέλα, μπάλα, κορίνα, σχοινάκι
Στα εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
Εσωτερικά πρωταθλήματα, συμμετοχές σε πανελλήνια, προπονητές, γυμναστές, μεγάλα ονόματα του αθλήματος
Παγκόσμιες Διακρίσεις
Πανελλήνιες Νίκες
Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
Μια αέναη συμβολή στον πολιτισμό και τις αξίες
Χάρη, έκφραση, δημιουργία
Ελευθερία και μαγεία της κίνησης
Πειθαρχία, αυτοέλεγχος, σωματική & πνευματική ανάπτυξη

Προτεινόμενα τελευταία νέα του Συλλόγου μας

Ροή νέων

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ 2016 (ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)

(0 votes)

Σε μια αέναη προσπάθεια ο αθλητισμός να είναι πρώτα πολιτισμός, κάθε χρόνο στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου όπου παρουσιάζονται τα προγράμματα της γυμναστικής (Ενόργανη-Ρυθμική-Ακροβατική-Αεροβική) και οι προσπάθειες-επιδείξεις των αθλημάτων του Tae Kwon Do και της κολύμβησης, βραβεύονται Έλληνες και Ελληνίδες ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.


Τα προηγούμενα χρόνια ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Χαρά Καρυάμη, ο Βλάσης Μάρας, η Βούλα Ζυγούρη, η Αφροδίτη Σκαφιδά, η Λουίζα Βρυώνη, η Αλέξια Παπαγεωργίου, η Δήμητρα Κοροκίδα, η Ευη Μωραϊτίδου, Μαρία Καρπαθάκη,  μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού μας τίμησαν με την παρουσία τους και έλαμψαν με τις στιγμές που ξαναθυμηθήκαμε όλοι από την καριέρα τους.
Κυρίως βέβαια «μίλησαν» στις καρδιές των αθλητών-τριών του αθλητικού μας συλλόγου, αφού με το παράδειγμά τους αλλά και με τα λόγια τους παρότρυναν για προσπάθεια, όνειρα, στόχους αλλά και επιμονή και υπομονή τα παιδιά μας, αξίες που τόσο έχουμε ανάγκη στην εποχή μας.

Φέτος στη γιορτή του 2016 είχαμε τη χαρά να βραβεύσουν τους πρωταθλητές μας η Αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη,Φερεντίνου Λευκή Διεθνής Κριτής και Εθνική Προπονήτρια της Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής και επί σειρά ετών αθλήτρια και προπονήτρια του Α.Σ. Νέα Παιδεία και την Παπαδοπούλου Μαρία ομοσπονδιακή προπονήτρια της ρυθμικής Γυμναστικής και διοικητικό μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η Βούλα Κοζομπόλη είναι αργυρή Ολυμπιονίκης από τους αγώνες του 2004. Βρίσκεται στη πρώτη θέση των συμμετοχών στην Εθνική ομάδα και είναι επίσης η πρώτη Ελληνίδα πολίστρια που έπαιξε σε ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στη Ιταλία. Οι διακρίσεις της είναι πάρα πολλές, αφού έπαιζε για τη «γαλανόλευκη» επί 15 χρόνια. Είναι η Νέα πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και, είναι πτυχιούχος οικονομικών επιστημών της ΑΣΣΟΕ με μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Δημοσίων Οργανισμών.

Έχει τιμηθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με το βραβείο "IOC Γυναίκα και Αθλητισμός 2015" για την προσφορά της στον αθλητισμό ενώ πρόσφατα έγινε η πρώτη Ελληνίδα Γυναίκα που γίνεται μέλος στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Δείτε φωτό gallery από τις βραβεύσεις των ολυμπιονικών αλλά και των πρωταθλητών-τριών του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ:

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Καλώς ήρθατε - Νέα του Συλλόγου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ 2016 (ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.