ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ 2016

(0 votes)

Στην κατάκτηση 2 αργυρών, 1 χάλκινου μεταλλίου έφτασε ο ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2016.

Ακόμη είχαμε το πλασάρισμα στον μεγάλο τελικό του Ατομικού Πανκορασίδων απο την Κατερίνα Τσιτσιά, καθώς και του Ατομικού Νεανίδων απο τη Μερεκούλια Έλλη, Κυριακοπούλου Βάσσια, Θεοδώρου Ελευθερία και Μάντικα Βασιλική οι οποίες έμειναν τελικά εκτός μεταλλίων μετά απο όμορφες προσπάθειες. Την και κατέλαβαν και τα τρίο Πανκορασίδων και κορασίδων. Τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες: Μαργαρίτα Κωστοπούλου στο Ατομικό Γυναικών (αργυρό), οι Τζένη Αράθυμου, Κλεοπάτρα Σωτηροπούλου, Μαρινότα Γρυπαίου, Έφη Μερεκούλια, Σταματούλα Σκάντζικα (αργυρό) και το τρίο κορασίδων (χάλκινο).

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε φέτος με τις μικρότερες ηλικίες σε κάθε κατηγορία, έκανε φανταστική εμφάνιση και είμαστε γεμάτοι όνειρα για μια μοναδική αθλητική χρονιά το 2017 αφού θα είμαστε πια ανταγωνιστικά και ηλικιακά στις κατηγορίες Πανκορασίδες και Κορασίδες.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι ο  "αθλητικός κύκλος" θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια σε κάθε κατηγορία για να έρθει η μεγιστοποίηση της απόδοσης πνευματικά και μυϊκά. Η ομάδα μας έκανε κύκλο, μάζεψε εμπειρίες και επιστρέφει δυναμικά το 2017.....

Υπομονή και επιμονή για τα μεγάλα έργα..... Ερχόμαστε......!

 

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home