Η ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

(0 votes)

Μετά από την εξαιρετική περσινή χρονιά του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής με την παρουσίαση στο πρόγραμμα "Diamond girls" δύσκολων επιδεξιοτήτων, συνδυασμός ασκήσεων εδάφους και εκτέλεσης χορογραφίας και διαδρομών συνδυαστικών ασκήσεων φέτος το τμήμα προχωράει με την προσθήκη κι άλλων φανταστικών αθλητριών από άλλους συλλόγους ή από άλλα τμήματα του συλλόγου μας.


Έτσι λοιπόν δημιουργείται ένα προχωρημένο τμήμα ενόργανης γυμναστικής με μεγάλες προσδοκίες ειδικά στην πρόοδο και εξέλιξη στις ασκήσεις εδάφους και στους συνδυασμούς επιδεξιοτήτων.
Κάθε Τρίτη 7.45 - 9.15 μ.μ. και κάθε Παρασκευή 8 - 9.40 μ.μ. δυο "μεγάλες" χρονικά προπονήσεις ώστε η συνεδρία να περιέχει ειδική τεχνική λεπτομέρεια στην εκτέλεση και εκμάθηση νέων στοιχείων.
Παράλληλα συνεχίζει να λειτουργεί το τμήμα των αρχαρίων της ενόργανης γυμναστικής για αγόρια και κορίτσια 5-7 ετών με σκοπό την εκγύμναση, την υγεία, την ψυχαγωγία και την εκμάθηση βασικών στοιχείων τηε ενόργανης γυμναστικής. Μην χάσετε κάθε Τρίτη 5 - 6 μ.μ., Τετάρτη 6.15 - 7.15 μ.μ. και Παρασκευή 5.15 - 6.15 μ.μ. ένα μοναδικό εξειδικευμένο τμήμα για παιδιά που τώρα ξεκινούν και υποδεχόμαστε με μεγάλη προσοχή και αγάπη.

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Για Προχωρημένους Η ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου