Published in Γενικά - Ειδήσεις
Tagged under
Read 1570

Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ - ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΪΟΥ

(0 votes)

Αγαπητοί γονείς, φίλοι του Αθλητικού μας συλλόγου,
όπως γνωρίζετε κάθε χρόνο διεξάγεται η γιορτή μας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Εκτός από την παρουσίαση των προγραμμάτων και των επιδείξεων των παιδιών όλων των τμημάτων στη γιορτή διεξάγονται κ.α. δρώμενα παιδαγωγικού και αγωνιστικού χαρακτήρα.
Η επιβράβευση των πρωταθλητών μας, οι βραβεύσεις στους αριστούχους μας μαθητές-αθλητές-τριες, η παρουσίαση κορυφαίων προγραμμάτων από την εθνική ομάδα, η παρουσία Ελλήνων Ολυμπιονικών και η επαφή τους με τα παιδιά μας είναι μερικά στοιχεία που περνούν "μηνύματα" δυνατά και κρύβουν μικρούς θησαυρούς "μυστικά" στις καρδιές των παιδιών μας.
Η γιορτή μας δεν έχει ατομικό χαρακτήρα. Προτεραιότητα έχει το ομαδικό πνεύμα και ο κάθε αθλητής-τρια με μικρό ή μεγαλύτερο ρόλο "φεύγει" από το ατομικό του χαρακτήρα και βοηθάει τους άλλους...την ομάδα...
Παρακαλούμε θερμά να γίνεται αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια. Μην σκέφτεστε μόνο το παιδί σας. Η υπομονή, η επιμονή, τα όνειρα, ο μακρινός στόχος, οριοθετούνται μέσα σε ένα κύκλο...κύκλο αγωνιστικό...κύκλο της ζωής. Ο μικρός ρόλος οδηγεί στον μεγάλο...Ο πρωταθλητής παίρνει κουράγιο και δύναμη από τον αρχάριο μικρό αθλητή, ο μικρός αθλητής εμπνέεται και παίρνει παράδειγμα από τον μεγαλύτερο.

Περιμένουμε λοιπόν φίλους και φιλάλθλους του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας σε μια μοναδική μέρα επικοινωνίας, χαράς, επιβράβευσης και αναμνήσεων...

Με εκτίμηση,

οι προπονητές του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Γενικά-Ειδήσεις Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ - ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΪΟΥ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου