ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΒΛΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣ (ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ), ΒΟΥΛΑ ΖΥΓΟΥΡΗ (ΠΑΛΗ), ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΚΑΦΙΔΑ (ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ) ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.

(0 votes)

Με μεγάλη τιμή υποδεχτήκαμε και βραβεύσαμε για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό τους παγκόσμιους πρωταθλητές Βλάση Μάρα (2 χρυσά παγκόσμια μετάλλια), Βούλα Ζυγούρη (4η ολυμπιονίκης) και Αφροδίτη Σκαφιδά (8 φορές πανελληνιονίκης) στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής μας τον Μάιο του 2013.

 Στη συνέχεια οι πρωταθλητές χαιρέτησαν τα παιδιά, έδωσαν ώθηση με την παρουσία τους σε όλες τις επιδείξεις και παρουσιάσεις των προγραμμάτων τους και φυσικά βράβευσαν τους μαθητές-αθλητές αλλά και τους πρωταθλητές μας (Σοφία Παππά, Μαρία Καρρά για την 4η παγκόσμια θέση στην Αγωνιστική Αεροβική Γυμναστική και Έλλη Μερεκούλια, Μαρία Παπουτσάκη, Βάσια Κυριακοπούλου, Στεφανία Αντωνάκου, Χρήστο Σακελλαρίου, Παναγιώτη Καψοκοίλη, Μαργαρίτα Κωστοπούλου, Φαίη Μπούτου, Βάνα Καράνταλη, Γαλάτεια Κυριακοπούλου, Κατερίνα Κατσινέλου) για τις πανελλήνιες νίκες στα αθλήματά τους.

Συγκίνηση προκάλεσε η δήλωση της κας Ζυγούρη σχετικά με το άθλημα της πάλης και την προσπάθεια του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών να παραμείνει στο πρόγραμμα των ολυμπιακών αγώνων. Γονείς, προπονητές και αθλητές-τριες του συλλόγου ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους πρωταθλητές που μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη με την παρουσία τους.

Δείτε το αντίστοιχο τρέιλερ :

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Αγωνιστικά Τμήματα ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΒΛΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣ (ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ), ΒΟΥΛΑ ΖΥΓΟΥΡΗ (ΠΑΛΗ), ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΚΑΦΙΔΑ (ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ) ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου