Published in Γενικά - Ειδήσεις
Tagged under
Read 4227

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

(1 Vote)

Το όραμα για ένα αθλητικό οργανισμό με έμφαση στην αγωγή, στην παιδεία και στον πολιτισμό μας οδήγησε στην ίδρυση του Αθλητικού Συλλόγου "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ". 20 χρόνια επένδυσης στον αθλητισμό για παιδιά γεμάτα δράση και στόχους. Μια συνεχής προσπάθεια ο οθλητισμός να σημαίνει έκφραση, ελευθερία, ψυχαγωγία, χαρά, αυτοπεποίθηση, παιχνίδι, όνειρα!

Σήμερα καμαρώνουμε τους αθλητές μας ικανούς, ισορροπημένους στο στίβο της ζωής, πετυχημένους πρωταθλητές-τριες αλλά και σπουδαίους χαρακτήρες. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ μαθαίνει στα παιδιά να δουλεύουν μέσα στη χαρά, στην εμπιστοσύνη και στον αλληλοσεβασμό.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η άριστη αθλητιατρική υποστήριξη, οι κορυφαίοι προπονητές - γυμναστές του Συλλόγου, το εκπληκτικό επίπεδο αθλητών-τριών καθώς και οι μεγάλες παγκόσμιες και πανελλήνιες νίκες, καθιστούν τον Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ από τους κορυφαίους συλλόγους της Αθήνας και του ελληνικού Αθλητισμού.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ : Βοηθήστε μας με αποστολή παλιών φωτογραφιών. να συγκεντρώσουμε σε αυτό το άρθρο την ιστορία του συλλόγου...την ιστορία σας...!!!

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Γενικά - Ειδήσεις 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου