Κολύμβηση - Πόλο - Ειδικά για Παιδιά

Από το προπονητή της κολύμβησης Θανάση οικονομίδη..και της Γυμναστικής Νίκο Λαζαρακοπουλο..

Τώρα που ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ κλείνουν τα σχολεία και τα φροντιστήρια και περιορίζονται δραστικά ή και σταματούν οι αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, τα παιδιά μας θα κάθονται στο σπίτι.

• Από 28 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά μαθήματα στην εκμάθηση-ένταξη των μικρών μας στο κατάλληλο τμήμα και την προσαρμοστικότητά τους  στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χειμερινές επιδείξεις μας στα αρχάρια τμήματα (3-6 χρονών) με στόχο την επιβράβευση και οριοθέτηση νέων στόχων από τους μικρούς κολυμβητές μας. Με χαρά χειροκροτήσαμε από κοντά τους μικρούς αθλητές μας που ήρθαν με αγωνία και πολλά σωσίβια στις συνεδρίες μας μετά από μικρό χρονικό διάστημα να κολυμπούν χωρίς υποστήριξη και να ολοκληρώνουν και την βασική τεχνική στο ύπτιο. Παιδιά με δράση παιδιά με μέλλον!

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, την Δευτέρα 2 Μαρτίου και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριό μας επιδείξεις κολύμβησης μικρών ηλικιών και κολυμβητικοί αγώνες στις μεγαλύτερες ηλικίες.

• Από 1η Οκτωβρίου αρχίζουν και τα μαθήματα εκμάθησης καθώς και οι προπονήσεις κολύμβησης στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν μίνι αγώνες επίδειξης στο κλειστό κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ για παιδιά που «κολυμπούν» στα τμήματα των αρχαρίων 2 έως 5 μήνες.

Βρίσκεστε εδώ: Home Κολύμβηση Ειδικά για Παιδιά

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.