Κολύμβηση - Πόλο - Ειδικά για Παιδιά

• Από 28 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά μαθήματα στην εκμάθηση-ένταξη των μικρών μας στο κατάλληλο τμήμα και την προσαρμοστικότητά τους  στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χειμερινές επιδείξεις μας στα αρχάρια τμήματα (3-6 χρονών) με στόχο την επιβράβευση και οριοθέτηση νέων στόχων από τους μικρούς κολυμβητές μας. Με χαρά χειροκροτήσαμε από κοντά τους μικρούς αθλητές μας που ήρθαν με αγωνία και πολλά σωσίβια στις συνεδρίες μας μετά από μικρό χρονικό διάστημα να κολυμπούν χωρίς υποστήριξη και να ολοκληρώνουν και την βασική τεχνική στο ύπτιο. Παιδιά με δράση παιδιά με μέλλον!

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, την Δευτέρα 2 Μαρτίου και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριό μας επιδείξεις κολύμβησης μικρών ηλικιών και κολυμβητικοί αγώνες στις μεγαλύτερες ηλικίες.

• Από 1η Οκτωβρίου αρχίζουν και τα μαθήματα εκμάθησης καθώς και οι προπονήσεις κολύμβησης στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν μίνι αγώνες επίδειξης στο κλειστό κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ για παιδιά που «κολυμπούν» στα τμήματα των αρχαρίων 2 έως 5 μήνες.

Δείτε πως γίνεται μια ιδανική προπόνηση (κομμάτι μικρό) στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριό μας (με σύστημα όζον) από τους προπονητές μας, σε ανοιχτό μάθημα που παρακολούθησαν «ζωντανά» οι γονείς και κηδεμόνες των μικρών κολυμβητών μας.

Βρίσκεστε εδώ: Home Κολύμβηση Ειδικά για Παιδιά

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.