Γενικά - Ειδήσεις

Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά μαθήματα στην εκμάθηση-ένταξη των μικρών μας στο κατάλληλο τμήμα και την προσαρμοστικότητά τους  στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Κλείστε το δοκιμαστικό σας μάθημα σήμερα!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων της καινούριας χρονιάς του Αθλητικού Συλλόγου την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου!

 

Από 2 έως 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά μαθήματα στην εκμάθηση-ένταξη των μικρών μας στο κατάλληλο τμήμα και την προσαρμοστικότητά τους  στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ανοιχτά μαθήματα κολύμβησης στις αρχές Ιανουαρίου.

Αγαπητοί γονείς, μέλη του Συλλόγου μας,

Είναι μεγάλη τιμή που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Είναι ύψιστη ευθύνη να διαπαιδαγωγήσουμε σωστά τα παιδιά σας και παιδιά μας

Από 28 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά μαθήματα στην εκμάθηση-ένταξη των μικρών μας στο κατάλληλο τμήμα και την προσαρμοστικότητά τους  στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Βρίσκεστε εδώ: Home Κολύμβηση Γενικά - Ειδήσεις

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.