Ροή νέων http://www.asnp.gr Sun, 07 Mar 2021 12:12:28 +0200 Joomla! - Open Source Content Management el-gr Πώς να κάνετε το παιδί να προτιμήσει το παιχνίδι απ' τις οθόνες http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/805-pos-na-kanete-to-paidi-na-protimisei-to-paixnidi-ap-tis-othones http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/805-pos-na-kanete-to-paidi-na-protimisei-to-paixnidi-ap-tis-othones Πώς να κάνετε το παιδί να προτιμήσει το παιχνίδι απ' τις οθόνες
Πώς να κάνετε το παιδί να προτιμήσει το παιχνίδι απ' τις οθόνες   Οι σημερινοί νέοι γονείς ανήκουν σε γενιές που πρόλαβαν να «στηθούν» μπροστά σε οθόνες, άλλες από ‘κείνη…
 
Βέβαια, το ψηφιακό περιβάλλον σήμερα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι πριν από 10, 15 και 20 χρόνια και τα δικά τους παιδιά είναι εκτεθειμένα σε έναν κόσμο πολύ πιο διαδραστικό, σαγηνευτικό και, ενίοτε, εθιστικό.
Παρ’ όλ’ αυτά, δεν παύει να αποτελεί υποκατάστατο του παλιού καλού παιχνιδιού, το οποίο είναι απαραίτητο στη ζωή κάθε παιδιού, ακόμη και αν εκείνο έχει διαφορετική γνώμη…
ntanta.jpg
 
Το παιχνίδι θέλει δύο
Ένα πλεονέκτημα της «οθόνης» έναντι του ζωντανού παιχνιδιού είναι ότι μπορεί κανείς να παίξει μόνος του χωρίς να αισθάνεται ότι κάτι λείπει ή να βαριέται μετά από λίγα λεπτά. Ο λόγος είναι ότι το ζωντανό παιχνίδι, ακόμη και όταν πρόκειται για τη συναρμολόγηση ενός παζλ, είναι πιο διασκεδαστικό όταν γίνεται με παρέα, είτε ενός ενήλικα είτε ενός άλλου παιδιού. Μόνο έτσι, η ώρα περνά πολύ πιο ευχάριστα, χωρίς να υποβόσκει η δυσάρεστη αίσθηση της μοναξιάς που δηλητηριάζει την εμπειρία του παιχνιδιού.
Μην αφήνετε, λοιπόν, το παιδί σας να παίζει μόνο του παρά μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς και ποτέ για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Παίξτε μαζί του, δείξτε του καινούργια πράγματα, επινοήστε διαγωνισμούς και βρείτε αφορμές για κίνηση και δημιουργικότητα. Καμία οθόνη δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία του σωματικού παιχνιδιού, της αναπαράστασης φανταστικών σεναρίων και της αλληλεπίδρασης με έναν άλλον άνθρωπο. Και φυσικά, με κάθε ευκαιρία, φροντίστε να το φέρνετε σε επαφή με άλλα παιδάκια, είτε εντός είτε εκτός σπιτιού, για να συνδυάζει το παιχνίδι με την κοινωνικοποίηση και το ομαδικό πνεύμα.
 
Ο αθλητισμός είναι και παιχνίδι
Όλα τα παιδιά έχουν συσσωρευμένη ενέργεια την οποία πρέπει να καταναλώσουν ευχάριστα και δημιουργικά, ενώ η διάθεση για τρέξιμο και παιχνίδι τους περισσεύει, αρκεί να βρεθούν στο κατάλληλο περιβάλλον που περιλαμβάνει τα κατάλληλα ερεθίσματα. Ο παιδικός αθλητισμός αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουν, να γυμναστούν, να κοινωνικοποιηθούν και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, βελτιώνοντας, παράλληλα, την υγεία τους.
Μιλήστε και παίξτε με το παιδί για να ανακαλύψετε με ποιο σπορ νιώθει άνετα ή του αρέσει πολύ, και παροτρύνετε τον μπαμπά, που συνήθως είναι πιο εξοικειωμένος με τα του αθλητισμού, να το παίρνει συχνά στο πάρκο για να παίζει, μαζί του ή με άλλα παιδιά, το αγαπημένο του αθλητικό παιχνίδι. Παράλληλα, βρείτε έναν κοντινό σας αθλητικό σύλλογο που έχει προσεγμένα παιδικά τμήματα για ομαδικά ή ατομικά σπορ και γράψτε το παιδί, ώστε να ενταχθεί σε μια ομάδα και να μπει σε διαδικασία προπόνησης και παιχνιδιού έξω απ’ το σπίτι, χωρίς την παρουσία σας και μακριά από οθόνες.
 
Η οθόνη δεν είναι νταντά
Καλώς ή κακώς, οι οθόνες είναι πια κομμάτι της ζωής μας και κομμάτι της ζωής ενός παιδιού, είτε με τη μορφή της τηλεόρασης είτε των βιντεοπαιχνιδιών, τα οποία βρίσκει κανείς σε τόση ποικιλία που δεν γίνεται να μην τραβήξουν την προσοχή των μικρών καταναλωτών. Η απαγόρευση, λοιπόν, και η πλήρης στέρηση, όχι μόνο δεν είναι εφικτές, αλλά ίσως να έχουν και δυσάρεστα αποτελέσματα, ειδικά αν συνδυαστούν με την εικόνα των γονιών να χαζεύουν διαρκώς σε μια οθόνη.
Βάλτε όρια στο παιδί και στον εαυτό σας, τηρήστε τα κατά το μέγιστο δυνατό και μην επαναπαύεστε στο τάμπλετ, στο βιντεοπαιχνίδι ή τα κινούμενα σχέδια για να ησυχάσει το παιδί και να γλιτώσετε λίγη ώρα ενασχόλησης μαζί του. Ακόμη και αυτές οι «μοναχικές» ασχολίες δίνουν αφορμές για αλληλεπίδραση και σωματικό παιχνίδι ή ερεθίσματα για ζωντανό παιχνίδι έξω απ’ το σπίτι, σε κάποιο πάρκο με γωνιές προς εξερεύνηση ή έναν παιδότοπο με περιπετειώδη παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία. Άλλωστε, ζούμε σε μια χώρα με κλίμα που ευνοεί τη ζωή εκτός σπιτιού, κάνοντας την αποστολή του γονιού να περιορίσει τη χρήση των ψηφιακών μέσων στο απολύτως αναπόφευκτο, πολύ πιο εύκολη. Και σαφώς πιο διασκεδαστική.
 
Όπως δημοσιεύτηκε στο https://www.mama365.gr/.../pos-na-kanete-to-paidi-na...
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Sat, 06 Mar 2021 14:30:26 +0200
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/genika-gia-to-tae-kwon-do/item/804-synepeies-apo-tin-apomakrynsi-ton-paidion-apo-ton-athlitismo http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/genika-gia-to-tae-kwon-do/item/804-synepeies-apo-tin-apomakrynsi-ton-paidion-apo-ton-athlitismo ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
«Η καραντίνα δεν σταματάει την προπόνηση. Απλά την αλλάζει.»

«Η πανδημία και τα συνεπαγόμενα περιοριστικά μέτρα, δεν επηρεάζουν καταλυτικά μόνο την αθλητική δραστηριότητα αλλά και την ψυχολογία των παιδιών – αθλητών και των γονέων τους.

Το παιδί καλείται να αποκωδικοποιήσει, να αντιμετωπίσει και να ανταπεξέλθει σε νέα δεδομένα εν καιρώ καραντίνας κυρίαρχα των οποίων είναι η δραματική μείωση της φυσικής άσκησης, ο ακαθόριστος χρόνος ουσιαστικής επανόδου στην κανονικότητα και η παράλληλη ψυχική κούραση του ίδιου και της οικογένειάς του από τις συνθήκες εγκλεισμού.

Ο συνδυασμός του περιορισμού της κίνησης και της υπερφαγίας θα οδηγήσει πολλά παιδιά στο να πάρουν βάρος. Σε έναν αναπτυσσόμενο οργανισμό αυτό μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντιστραφεί –ειδικά σε κρίσιμες ηλικίες, όπως είναι η εφηβεία ή και τα 2-3 χρόνια. Τότε είναι που αυξάνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων και είναι δύσκολο να ξεφορτωθεί το παιδί το βάρος αυτό αργότερα. Αυτός είναι ο άμεσος κίνδυνος που διατρέχουν τα παιδια

Ο δεύτερος κίνδυνος είναι, ότι αποκτούν συνήθειες που δεν ανατρέπονται πολύ εύκολα, ώστε να ξαναμπούν τα παιδιά στη συνήθεια της κίνησης. Ενώ μακροπρόθεσμα ένας τρίτος κίνδυνος μπορεί να έχει να κάνει και με την ανάπτυξη των οστών. Γιατί, για να αναπτυχθεί ένας σκελετός σωστά πρέπει να έχει το ερέθισμα της κίνησης και της καταπόνησης, με το τρέξιμο,τις ασκήσεις κ τα ακροβατικά στα αθλήματα της γυμναστικής.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη των γονιών, των δασκάλων και των προπονητών τους να διασφαλίσουν ένα δημιουργικό πλαίσιο – “ασπίδα” για την σωματική υγεία, την πνευματική ισορροπία αλλά και την ψυχική ευεξία των παιδιών – αθλητών λειτουργώντας όχι μόνο ως πρότυπα ψύχραιμης συμπεριφοράς αλλά και ως παραδείγματα γόνιμης και δημιουργικής δράσης.

Στους γονείς θέλω να πω να φτιάξουν μία νέα κανονικότητα -αυτό είναι το Α και το Ω- και μάλιστα με λεπτομέρεια, σαν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που να περιλαμβάνει και την διατροφή και την κίνηση. Που ώρα με την ώρα θα έχει όλες τις δραστηριότητες και μεταξύ αυτών θα μπαίνει απαρέγκλιτα και μία ώρα για την κίνηση. Αναγκαστικά θα αυτοσχεδιάσουμε ως γονείς και θα πρέπει να φτιάξουμε μια νέα κανονικότητα, στην οποία οπωσδήποτε να υπάρχει η κίνηση.

“Κλειδί” αυτής της διαδικασίας είναι η συνειδητοποίηση του παιδιού – με τη βοήθεια των γονιών και των προπονητών του – ότι η προπόνηση δεν σταματάει λόγω καραντίνας.

Απλά συνεχίζεται με άλλα μέσα, με άλλους τρόπους, με άλλες διαδικασίες και σε άλλα «γήπεδα».

Προπόνηση και μάλιστα ιδιαίτερα απαιτητική, είναι καθημερινή διαχείριση των ατομικών και διαπροσωπικών συγκρούσεων μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς και η ικανότητα να εναρμονίζεται το παιδί με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων γύρω του προκειμένου να ενισχύεται το συνεργατικό περιβάλλον.

Προπόνηση είναι να μάθει να διεκδικεί αλλά και να σχεδιάζει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς του, να μην περιμένει πάντα «έτοιμη τροφή» αλλά να μάθει να παίρνει πρωτοβουλίες και να αυτοσχεδιάζει. Αν δεν μπορεί αρχικά, ευθύνη των γονιών είναι να το ενθαρρύνουν προς αυτή την κατεύθυνση μέσω της έμπνευσης, του διαλόγου και κυρίως, του παραδείγματος.

Προπόνηση είναι να συνειδητοποιούν ότι εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο βρίσκονται στη δική τους τη θέση και παρόλα αυτά, κάποια συνεχίζουν να προσπαθούν να βελτιώνονται με ασκησιολόγια, μελέτη  και προγραμματισμένες καθημερινές ατομικές αθλητικές δραστηριότητες μέσα και έξω από το σπίτι όταν κάποια άλλα βουλιάζουν στον καναπέ και στα διαδικτυακά παιχνίδια από τα τάμπλετς και τα κινητά.

Προπόνηση είναι να μάθουν να σέβονται τον κόπο, την αγωνία και τα όρια των άλλων. Ειδικά αυτών που μοχθούν νυχθημερόν για να προστατευθεί η υγεία, η ασφάλεια και η εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας των πολιτών μπαίνοντας οι ίδιοι  σε κίνδυνο. Μαθαίνουν έτσι να αναγνωρίζουν, να σέβονται και να τιμούν το καθήκον, την πειθαρχία, την ευγενή άμιλλα, καλλιεργώντας το πολύτιμο χαρακτηριστικό της ενσυναίσθησηs.

Προπόνηση είναι να μάθει το παιδί να αξιοποιεί τον περιορισμό του στο σπίτι καλλιεργώντας με τη διαδικτυακή καθοδήγηση του προπονητή νοητικές τεχνικές ενδυνάμωσης της αντίληψης, της μάθησης, της αθλητικής αποδοτικότητας όπως η νοερή απεικόνιση αγώνων, προπονητικών διαδικασιών, φοβικών καταστάσεων, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο αυτοέλεγχο ως αθλητής αλλά και ως προσωπικότητα.

Προπόνηση είναι να μάθει να ξεχωρίζει το αληθινό από το ψεύτικο, αυτό που έχει αξία από το κίβδηλο με την προσεκτική καθοδήγηση του γονιού στον γοητευτικό, χρήσιμο αλλά και τόσο επικίνδυνο κόσμο των social media. Να μάθει να ξεχωρίζει τα fake news, να μάθει να αποκτά κριτική σκέψη, να μάθει να αναλύει, να αποφασίζει, να προσανατολίζεται κοινωνικά, να συνειδητοποιεί τα κόστη των αποφάσεων, να ωριμάζει. .

.Προπόνηση είναι να μάθει να φροντίζει το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή του σε συνθήκες εικονικής αδράνειας. Να μάθει να φροντίζει τη διατροφή του ακόμη και σε συνθήκες χαλαρότητας, να μάθει να μελετά και να ανακαλύπτει νέες πτυχές του αθλητικού κόσμου που αγαπάει, να μάθει να ρυθμίζει τον εαυτό του να είναι παραγωγικό σε κάθε συνθήκη όπως οι αγαπημένοι αθλητικοί ήρωές του που φροντίζουν σώμα, πνεύμα και ψυχή για να παραμένουν ανταγωνιστικοί σε ένα άκρως απαιτητικό περιβάλλον.

Αυτή η πολύτιμη διαδικασία μάθησης για το παιδί θα συντελεστεί είτε με τη βοήθεια του ενήλικα είτε χωρίς αυτή. Απλώς… αν δεν υπάρχει η σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη, η διαδικασία αυτή θα είναι αναποτελεσματική και η μάθηση θα συντελεστεί με σημαντικές ελλείψεις και με υψηλά κόστη για την ψυχή του παιδιού. Ευθύνη μας είναι να διευκολύνουμε, να ενισχύσουμε και να διευρύνουμε τη μάθηση αυτή. Και είναι αποκλειστικά στο δικό μας χέρι να το πετύχουμε, παρά τα μεγάλα εμπόδια που η πανδημία και οι επιπτώσεις της ορθώνει στο δρόμο μας.»

 

ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ .ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ –ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ.

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Sat, 09 Jan 2021 21:27:13 +0200
Live Streaming Χριστουγεννιάτικη Γιορτή! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/803-live-streaming-xristougenniatiki-giorti http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/803-live-streaming-xristougenniatiki-giorti Live Streaming Χριστουγεννιάτικη Γιορτή!
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Live Streaming Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των τμημάτων του Συλλόγου μας!

Γιατί οι ευχές και η Αγάπη στέλνονται παντού χωρίς να μπορεί κανείς κ τίποτα να σταματήσει...

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, αθλήτριες, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και προπονητές. 

 

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους.. Αθλητές, αθλήτριες, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, προπονητές. 

Σε λίγες μέρες να ανταμώσουμε με υγεία και πολύ ενέργεια!! 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Tue, 29 Dec 2020 17:28:06 +0200
Πρόγραμμα Προπονήσεων http://www.asnp.gr/index.php/programs http://www.asnp.gr/index.php/programs

Δείτε το νέο προπονητήριο μας σε έναν υπέροχο χώρο 800 τ.μ. το οποίο χωρίζεται σε 3 επίπεδα με εντυπωσιακούς λειτουργικούς και καθαρούς χώρους με πολυμορφικές, φωτεινές, μεγάλες αίθουσες άθλησης, φιλόξενο γραφείο υποδοχής και άρτιους βοηθητικούς χώρους.

Ο νέος χώρος βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 115 στην καρδιά του Δάσους Χαϊδαρίου!

ΑΣ Νεα Παιδεία Προγραμμα

 

Τα τμήματα του TAE KWON DO κάνουν προπονήσεις στο νέο προπονητήριο υψηλών προδιαγραφών που εξασφάλισε ο Σύλλογος μας.

Ο νέος χώρος βρίσκεται στην οδό Δερβενακίων 10 & Πατρών στο Δάσος Χαϊδαρίου.

ΤΑΕ Νεα Παιδεία Πρόγραμμα

Πατήστε εδώ για να μας βρείτε στο google maps!

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Fri, 20 Nov 2020 18:38:36 +0200
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡIΟΥ - ΑLL ABOUT GYMNASTICS - ΣΕ ΝEΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ! http://www.asnp.gr/index.php/programs/oi-nees-mas-egkatastaseis http://www.asnp.gr/index.php/programs/oi-nees-mas-egkatastaseis Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡIΟΥ - ΑLL ABOUT GYMNASTICS - ΣΕ ΝEΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ!
Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο σύλλογος μας μεταφέρθηκε σε νέες μεγαλύτερες και σύγχρονες εγκαταστάσεις!

Δείτε το νέο προπονητήριο μας αε έναν υπέροχο χώρο 800 τ.μ. το οποίο χωρίζεται σε 3 επίπεδα με εντυπωσιακούς λειτουργικούς και καθαρούς χώρους με πολυμορφικές, φωτεινές, μεγάλες αίθουσες άθλησης, φιλόξενο γραφείο υποδοχής και άρτιους βοηθητικούς χώρους.

Ο νέος χώρος βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 115 στην καρδιά του Δάσους Χαϊδαρίου!


 IMG_20201104_180112.jpg

119701513_2285539081591634_5165096932031590678_n.jpg

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου διαθέτει όλα τα απαραίτητα σύγχρονα όργανα για αγόρια και κορίτσια, τόσο για τις Ακαδημίες μαζικού αθλητισμού, όσο και για τις εντατικές προπονήσεις των Αγωνιστικών τμημάτων .

Σε χώρους πολύχρωμους και περιποιημένους, γεμάτο από χαμόγελα και τις προσπάθειες των αθλούμενων και των προπονητών τους, ενισχύουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν έναν τρόπο ζωής που μόνο καλό μπορεί να τους κάνει.

Με σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό και σπουδαίους προπονητές, τα παιδιά αθλούνται σε όλα τα όργανα με απόλυτη ασφάλεια.

Παράλληλα έχουμε στη διάθεση μας ένα κλειστό Γυμναστήριο για τις προπονήσεις των Αγωνιστικών τμημάτων της Αεροβικής Γυμναστικής!

120191502_132331941921783_5047320264822366981_n.jpg

Οι αθλητικοί μας χώροι έχουν άδεια λειτουργίας και πληρούν τις προϋποθέσεις όχι μόνο για άνετη και ευχάριστη καθημερινή προπόνηση,  αλλά είναι ικανοί να φιλοξενήσουν σεμινάρια και αθλητικές συναντήσεις.

 
 
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Thu, 19 Nov 2020 13:11:13 +0200
ΣΥΝΕΧIΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚA ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ! ❤ ΓΙΑ OΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/dancing-gia-arxarious/item/799-synexizoume-kanonika-tis-proponiseis-mas-gia-ola-ta-tmimata http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/dancing-gia-arxarious/item/799-synexizoume-kanonika-tis-proponiseis-mas-gia-ola-ta-tmimata ΣΥΝΕΧIΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚA ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ! ❤ ΓΙΑ OΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!
Τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ!
Μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ μικρές και μεγάλες αθλήτριες μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά τις προπονήσεις τους!
Η ομάδα μας έχει την τεχνογνωσία να διδάξει σε υψηλό επίπεδο και από απόσταση!
 
Μαθήματα θα κάνουν  με ΌΛΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΌ ΤΕΑΜ της ομάδας μας  με μια ποικιλία ασκήσεων και πολλές εκπλήξεις.
ΣΤΌΧΟΣ είναι οι αθλήτριες να διατηρήσουν ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ και ΦΥΣΙΚΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ αλλά και να βελτιώσουμε ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΛΗΓΗΣΙΑ.
 
Για να μπείτε στο μάθημα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή ZOOM από το PLAY STORE.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ένα στρωματάκι και ένα ήσυχο χώρο που να μπορεί το παιδί να κάνει ασκήσεις. Σε κάθε μάθημα θα σας λέμε για τυχόν εξοπλισμό εύκολο για την επόμενη προπόνηση.
 
Δείτε στιγμές από τις προπονήσεις μας και ειδικά των μικρών αθλητριών μας!
 
 
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Χορός Για Αρχαρίους Fri, 13 Nov 2020 19:52:01 +0200
Η σημαντικότητα της Ευλυγισίας στο Tae Kwon Do http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/tae-kwon-do-gia-proxorimenous/item/798-i-simantikotita-tis-evlygisias-sto-tae-kwon-do http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/tae-kwon-do-gia-proxorimenous/item/798-i-simantikotita-tis-evlygisias-sto-tae-kwon-do Η σημαντικότητα της Ευλυγισίας στο Tae Kwon Do
Ο όρος «ευλυγισία» αναφέρεται στη γωνία στην οποία η άρθρωση κινείται μέσα σε ένα φυσιολογικό, χωρίς πόνο, εύρος κίνησης.
Η ευλυγισία προϋποθέτει τόσο την ικανότητα των αρθρώσεων να εκτελούν μεγάλο κινητικό εύρος όσο και την δύναμη των μυών που συμμετέχουν στην κίνηση.
Οι περισσότερες φυσικές δραστηριότητες οπως και στο tkd απαιτούν πολυαρθρικές κινήσεις, δηλαδή κινήσεις στις οποίες συμμετέχουν περισσότερες από μία αρθρώσεις και για αυτό τον λόγο κρίνεται απαραίτητη η ευλυγισία.
 
Ένας αθλητής TaeKwonDo με πολυ καλη ευλυγισία εχει αισθητα πολυ μεγαλη προοδο στην προπόνηση αλλά και στους αγώνες!
122132091_2330086643803544_7254919928774285023_n.jpg
Ψηλότερα αλλά και πιο εκρηκτικά λακτισματα όπως επισης και πολυ λιγότερους τραυματισμους των μυών!
Η μέθοδος των διατάσεων είναι εκείνη που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για να αυξήσουν το εύρος κίνησης των αρθρώσεων
122034173_2330086687136873_5330311199185386715_n.jpg
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Tae-Kwon-Do Για Προχωρημένους Tue, 27 Oct 2020 18:41:59 +0200
Έναρξη προπονήσεων TAE KWON DO ! Δείτε το πρόγραμμά μας! Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου! http://www.asnp.gr/index.php/programs/egkatastaseis-tae-kwon-do http://www.asnp.gr/index.php/programs/egkatastaseis-tae-kwon-do Έναρξη προπονήσεων TAE KWON DO ! Δείτε το πρόγραμμά μας! Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!
Σε νέες εγκαταστάσεις από φέτος το ΤΑΕ KWON DO στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ! Σας ενημερώνουμε ότι από Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινούν οι εγγραφές όλων των τμημάτων για τη νέα…
 
? Γιά την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων και την σωστή επανένταξη των Αθλητών/τριών μας στις προπονήσεις θα γίνεται καθημερινή ενημέρωση από την γραμματεία μας από 17:00 - 19μμ Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή κ 17.00 έως 20.00μμ κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Δερβενακίων 10 κ Πατρών, Χαϊδάρι, (πίσω από το everest)
 
 
?Οι προπονήσεις και τα μαθήματα αρχίζουν από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020.
? Ο Σύλλογος μας ακολουθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους αθλητές/τριες και αθλούμενους του τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλουν οι Αρχές και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!
? Με την έναρξη των προπονήσεων μας, λοιπόν, θα ισχύσουν οι εξής κανόνες:
1. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για τους συνοδούς και για τους αθλητές/τριες κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το χώρο.
?Κατά τη διάρκεια της προπόνησης οι αθλητές/τριες δεν θα φορούν μάσκα.
2. Δεν επιτρέπεται η παραμονή των συνοδών στο χώρο προπονήσεων.
3. Οι αθλητές/τριες που επιστρέφουν από διακοπές παρακαλούνται να απέχουν από τις προπονήσεις για μία εβδομάδα μετά την επιστροφή τους.
4. Είναι υποχρεωτική για την συμμετοχή στις προπονήσεις η προσκόμιση πρόσφατου πιστοποιητικό ή κάρτα υγείας (για όσους επιθυμούν θα υπάρξει και ιατρική εξέταση εντός του χώρου μας Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου από 5μμ έως 8μμ ).
?Σας ευχαριστούμε πολύ, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις για κάθε τμήμα ξεχωριστά ‼️
✔️Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 2105325296 στο 6932628072 κ στο 6942042672

Σας υπενθυμίζουμε τους βασικούς άξονες του αθλήματος σε αγωνιστικό και παιδαγωγικό επίπεδο όπως λειτουργεί στο Σύλλογό μας.

Τονίζουμε ότι πρώτο καθήκον του συλλόγου είναι η καλλιέργεια προσωπικοτήτων με ηθικές αρχές και αξίες, φυσικά η σωστή εκγύμναση και ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων (δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία, αντοχή) και ο σωστός νευρομυϊκός συντονισμός. Ακόμα, σε βάθος χρόνου αναπτύσσουμε τις ψυχοπνευματικές ικανότητες των παιδιών όπως η προσωπικότητα, ο αυτοέλεγχος, η αυτοπεποίθηση, η αυτοσυγκέντρωση και η αυτοεκτίμηση.

 

     Το TAEKWONDO WTF  βασίζεται σε μία αρχαία κορεάτικη πολεμική τέχνη, διαφέρει αρκετά από τις περισσότερες πολεμικές τέχνες γιατί είναι άθλημα και μάλιστα Ολυμπιακό.   Έτσι, όπως και σε κάθε άθλημα, ο αθλητής σκοπό του έχει να νικήσει τον αντίπαλο, μέσα στα πλαίσια της αθλητικής συμπεριφοράς,  παίρνοντας  από αυτόν πόντους (σημεία) και όχι να τον εξουδετερώσει προξενώντας του οποιαδήποτε βλάβη ή πόνο όπως στις πολεμικές τέχνες. Το  TAEKWONDO διέπεται από ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες που έχουν να κάνουν με τη σωστή αθλητική συμπεριφορά των αθλητών.

ToTAEKWONDO εκτός από το ότι είναι ένας μοναδικός τρόπος εκγύμνασης, προσφέρει στον ενασχολούμενο με αυτό, αυτοκυριαρχία, αυτοσεβασμό, πειθαρχία αλλά και σεβασμό προς τους άλλους και γενικά καλλιεργεί έναν ολοκληρωμένο και ευγενικό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά. Οι μικροί αθλητές γαλουχούνται με τα αθλητικά πρότυπα και ιδεώδη και αρχίζουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο.

 

 

Τι θα διδαχθεί το παιδί σας με την ένταξη του στο άθλημα στους πρώτους μήνες

- Παιχνιδιακή μορφή στο ζέσταμα και την αποθεραπεία

- Βασική εκγύμναση των μυϊκών ομάδων(κοιλιακοί-ραχιαίοι, πόδια, χέρια).

- Επιδεξιότητα και ταχύτητα αντίδρασης στο χώρο και στο χρόνο.

- Κοινωνικοποίηση και ομαδικό πνεύμα μέσα στο τμήμα αλλά και στη ζωή.

 - Θα μάθει τα οφέλη που έχει το άθλημα που έχει επιλέξει.

 - Την ιστορία του TKD.

 - Την βασική αγωνιστική στάση μέσα από πολλές ασκήσεις για την πιο εύκολη και αποτελεσματική προσαρμογή του παιδιού .

 - Τις πρώτες βασικές τεχνικές χεριών αλλά και τις πρώτες βασικές κλωτσιές,

ασκήσεις πολλές για να αποκτήσει ρυθμό το σώμα του ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτών των τεχνικών.

 - Κανόνες πειθαρχίας για το μάθημα αλλά και εκτός μαθήματος (μηνύματα κατά της βίας κ.ο.κ.).

- Ασκήσεις στίβου και δρομικές δύναμης με στόχο την ενδυνάμωση.

- Τις πρώτες αρχές της αυτοάμυνας.

- Την προετοιμασία για την ύλη του πρώτου coup που θα εφαρμόσει στις πρώτες του εξετάσεις ζωνών – coup.

Την περσυνή χρονιά οι μικροί μας αρχάριοι αθλητές  κατέκτησαν τις αντίστοιχες μαύρες ζώνες  του αθλήματος και διακρίθηκαν με πολλά μετάλλια σε αγωνιστικά πρωταθλήματα της ηλικίας τους!

 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Tae-Kwon-Do Για Προχωρημένους Tue, 27 Oct 2020 18:41:19 +0200
Εξαιρετικά αποτελέσματα για την Αγωνιστική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2020! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-16-11/aerobics-agonistika-tmimata/item/796-eksairetika-apotelesmata-gia-tin-agonistiki-omada-aerovikis-gymnastikis-sto-panellinio-protathlima-2020 http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-16-11/aerobics-agonistika-tmimata/item/796-eksairetika-apotelesmata-gia-tin-agonistiki-omada-aerovikis-gymnastikis-sto-panellinio-protathlima-2020 Εξαιρετικά αποτελέσματα για την Αγωνιστική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2020!
Εξαιρετικά αποτελέσματα για την Αγωνιστική ομάδα Αεροβικής Γυμναστικής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δεδομένου των δύσκολων συνθηκών του τελευταίου τριμήνου.

 Στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής Α΄ - Β΄ - Γ΄ Κατηγορίας & Τελική Φάση Δ΄ Κατηγορίας συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου,  στο  Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης”,  τέρμα Σύρου, στις  24-25 Οκτωβρίου 2020.

Ο Σύλλογός μας κατέκτησε:

- Την 3η Θέση (ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ) ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΌ ΝΕΑΝΊΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ ΜΑΣ και ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΓΡΥΠΑΙΟΥ ΜΑΡΙΝΌΤΑ.

2η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΡΏΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΟΠΟΎΛΟΥ ΧΑΡΆ  & 7Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΝΤΖΕΡΗ ΡΈΝΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΉ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΦΈΡΝΕΙ ΠΆΝΤΑ ΚΆΘΕ ΑΓΩΝΑΣ Κ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΩΡΑΚΊΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΕ ΠΕΊΣΜΑ Κ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ τους γονείς για την υποστήριξη κ την άψογη συνεργασία τους στο δύσκολο κ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόστηκε με κάθε λεπτομέρεια στο πρωτάθλημα από την ΕΓΟ.

 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Αεροβική - Αγωνιστικά Τμήματα Mon, 26 Oct 2020 17:35:05 +0200
Ο ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-16-11/aerobics-agonistika-tmimata/item/795-o-as-nea-paideia-xaidariou-sto-panellinio-protathlima-aerovikis-gymnastikis http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-16-11/aerobics-agonistika-tmimata/item/795-o-as-nea-paideia-xaidariou-sto-panellinio-protathlima-aerovikis-gymnastikis Ο ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής!
Ο ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής!

Στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής Α΄ - Β΄ - Γ΄ Κατηγορίας & Τελική Φάση Δ΄ Κατηγορίας θα συμμετέχει ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου που θα διεξαχθεί από την Ε.Γ.Ο.,  στο  Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης”,  τέρμα Σύρου, στις  24-25 Οκτωβρίου 2020.

90355169 2085325631612981 3217041881795919872 n

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου συμμετέχει με τις εξής αθλήτριες: 

Νεάνιδες: Γρυπαίου Μαρία-Παναγιώτα

Κορασίδες: Αράθυμου Σμαράγδα, Σοϊλεμεζίδη Ιωάννα

Παγκορασίδες: Μακρυμίχαλου Καλλίστη, Μπρέκη Δάφνη, Παπαστεργίου Μαρία, Τσιαφίτσια Άρτεμις, Γεωργούλα Ζωή

Προαγωνιστικό: Μουρδουκούτα Ευθυμία, Στρατικοπούλου Αθανασία, Τέντζερη Ειρήνη, Τσικη Εύα, Κολλιοπούλου Χαρίκλεια.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με τη μη παρουσία φιλάθλων στο γυμναστήριο και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ε.Γ.Ο.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ σε απευθείας μετάδοση τα αγωνίσματα του Σαββάτου www.hellasnews.tv/live5/ 

90264153 2085327128279498 5326799795493273600 n

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες!

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Αεροβική - Αγωνιστικά Τμήματα Fri, 23 Oct 2020 20:41:43 +0300
Έναρξη προπονήσεων TAE KWON DO ! Δείτε το πρόγραμμά μας! Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/genika-gia-to-tae-kwon-do/item/794-tmima-tae-kwon-do-arxarion http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/genika-gia-to-tae-kwon-do/item/794-tmima-tae-kwon-do-arxarion Έναρξη προπονήσεων TAE KWON DO ! Δείτε το πρόγραμμά μας! Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!
Σε νέες εγκαταστάσεις από φέτος το ΤΑΕ KWON DO στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ! Σας ενημερώνουμε ότι από Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινούν οι εγγραφές όλων των τμημάτων για τη νέα…
 
? Γιά την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων και την σωστή επανένταξη των Αθλητών/τριών μας στις προπονήσεις θα γίνεται καθημερινή ενημέρωση από την γραμματεία μας από 17:00 - 19μμ Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή κ 17.00 έως 20.00μμ κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Δερβενακίων 10 κ Πατρών, Χαϊδάρι, (πίσω από το everest)
?Οι προπονήσεις και τα μαθήματα αρχίζουν από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020.
? Ο Σύλλογος μας ακολουθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους αθλητές/τριες και αθλούμενους του τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλουν οι Αρχές και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!
? Με την έναρξη των προπονήσεων μας, λοιπόν, θα ισχύσουν οι εξής κανόνες:
1. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για τους συνοδούς και για τους αθλητές/τριες κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το χώρο.
?Κατά τη διάρκεια της προπόνησης οι αθλητές/τριες δεν θα φορούν μάσκα.
2. Δεν επιτρέπεται η παραμονή των συνοδών στο χώρο προπονήσεων.
3. Οι αθλητές/τριες που επιστρέφουν από διακοπές παρακαλούνται να απέχουν από τις προπονήσεις για μία εβδομάδα μετά την επιστροφή τους.
4. Είναι υποχρεωτική για την συμμετοχή στις προπονήσεις η προσκόμιση πρόσφατου πιστοποιητικό ή κάρτα υγείας (για όσους επιθυμούν θα υπάρξει και ιατρική εξέταση εντός του χώρου μας Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου από 5μμ έως 8μμ ).
?Σας ευχαριστούμε πολύ, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις για κάθε τμήμα ξεχωριστά ‼️
✔️Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 2105325296 στο 6932628072 κ στο 6942042672

Σας υπενθυμίζουμε τους βασικούς άξονες του αθλήματος σε αγωνιστικό και παιδαγωγικό επίπεδο όπως λειτουργεί στο Σύλλογό μας.

Τονίζουμε ότι πρώτο καθήκον του συλλόγου είναι η καλλιέργεια προσωπικοτήτων με ηθικές αρχές και αξίες, φυσικά η σωστή εκγύμναση και ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων (δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία, αντοχή) και ο σωστός νευρομυϊκός συντονισμός. Ακόμα, σε βάθος χρόνου αναπτύσσουμε τις ψυχοπνευματικές ικανότητες των παιδιών όπως η προσωπικότητα, ο αυτοέλεγχος, η αυτοπεποίθηση, η αυτοσυγκέντρωση και η αυτοεκτίμηση.

 

     Το TAEKWONDO WTF  βασίζεται σε μία αρχαία κορεάτικη πολεμική τέχνη, διαφέρει αρκετά από τις περισσότερες πολεμικές τέχνες γιατί είναι άθλημα και μάλιστα Ολυμπιακό.   Έτσι, όπως και σε κάθε άθλημα, ο αθλητής σκοπό του έχει να νικήσει τον αντίπαλο, μέσα στα πλαίσια της αθλητικής συμπεριφοράς,  παίρνοντας  από αυτόν πόντους (σημεία) και όχι να τον εξουδετερώσει προξενώντας του οποιαδήποτε βλάβη ή πόνο όπως στις πολεμικές τέχνες. Το  TAEKWONDO διέπεται από ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες που έχουν να κάνουν με τη σωστή αθλητική συμπεριφορά των αθλητών.

ToTAEKWONDO εκτός από το ότι είναι ένας μοναδικός τρόπος εκγύμνασης, προσφέρει στον ενασχολούμενο με αυτό, αυτοκυριαρχία, αυτοσεβασμό, πειθαρχία αλλά και σεβασμό προς τους άλλους και γενικά καλλιεργεί έναν ολοκληρωμένο και ευγενικό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά. Οι μικροί αθλητές γαλουχούνται με τα αθλητικά πρότυπα και ιδεώδη και αρχίζουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο.

 

 

Τι θα διδαχθεί το παιδί σας με την ένταξη του στο άθλημα στους πρώτους μήνες

- Παιχνιδιακή μορφή στο ζέσταμα και την αποθεραπεία

- Βασική εκγύμναση των μυϊκών ομάδων(κοιλιακοί-ραχιαίοι, πόδια, χέρια).

- Επιδεξιότητα και ταχύτητα αντίδρασης στο χώρο και στο χρόνο.

- Κοινωνικοποίηση και ομαδικό πνεύμα μέσα στο τμήμα αλλά και στη ζωή.

 - Θα μάθει τα οφέλη που έχει το άθλημα που έχει επιλέξει.

 - Την ιστορία του TKD.

 - Την βασική αγωνιστική στάση μέσα από πολλές ασκήσεις για την πιο εύκολη και αποτελεσματική προσαρμογή του παιδιού .

 - Τις πρώτες βασικές τεχνικές χεριών αλλά και τις πρώτες βασικές κλωτσιές,

ασκήσεις πολλές για να αποκτήσει ρυθμό το σώμα του ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτών των τεχνικών.

 - Κανόνες πειθαρχίας για το μάθημα αλλά και εκτός μαθήματος (μηνύματα κατά της βίας κ.ο.κ.).

- Ασκήσεις στίβου και δρομικές δύναμης με στόχο την ενδυνάμωση.

- Τις πρώτες αρχές της αυτοάμυνας.

- Την προετοιμασία για την ύλη του πρώτου coup που θα εφαρμόσει στις πρώτες του εξετάσεις ζωνών – coup.

Την περσυνή χρονιά οι μικροί μας αρχάριοι αθλητές  κατέκτησαν τις αντίστοιχες μαύρες ζώνες  του αθλήματος και διακρίθηκαν με πολλά μετάλλια σε αγωνιστικά πρωταθλήματα της ηλικίας τους!

 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Sun, 27 Sep 2020 23:08:28 +0300
Προπονητικό CAMP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΉΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2020 http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-16-11/aerobics-agonistika-tmimata/item/793-proponitiko-camp-agonistikis-aerovikis-gymnastikis-2020 http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-16-11/aerobics-agonistika-tmimata/item/793-proponitiko-camp-agonistikis-aerovikis-gymnastikis-2020 Προπονητικό CAMP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΉΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2020
Προπονητικό CAMP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΉΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στις εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά!

Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες για την υλοποίηση, τους προπονητές για την εκτέλεση, και τις αθλήτριες φυσικά για την αυταπάρνηση και πειθαρχία.

Διδάσκουν προπονητές της ΕΘΝΙΚΗΣ Ομάδας. (Λευκή Φερεντίνου, Δημήτρης Πολύζος, Αθηνά Γουρνά καθώς και αγαπημένοι συνάδελφοι από άλλες ειδικότητες που χρειάζεται το άθλημα μας.)

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Αεροβική - Αγωνιστικά Τμήματα Wed, 23 Sep 2020 14:26:01 +0300
Έναρξη προπονήσεων! Δείτε το πρόγραμμά μας! Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/genika-gia-to-tae-kwon-do/item/792-enarksi-proponiseon http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/genika-gia-to-tae-kwon-do/item/792-enarksi-proponiseon Έναρξη προπονήσεων! Δείτε το πρόγραμμά μας! Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!
ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ ALL ABOUT GYMNASTICS!! Προπονητήριο υψηλών προδιαγραφών 450τμ.στο κέντρο του Χαϊδαρίου! Οι εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου κάθε απόγευμα 5μμ έως 9μμ Μπουμπουλίνας 115 Δάσος Χαϊδαρίου.  
Μαθήματα- Προπονήσεις από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.
Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!
 
Κάντε Προπόνηση με τους κορυφαίους:
AEROBIC GYMNASTICS Λευκή Φερεντίνου ?
GYMNASTICS for All Δήμητρα Αγγελοπούλου?️
ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ Χρυσούλα Πολίτου ?
ΡΥΘΜΙΚΉ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ Βάσια Κυριακοπούλου ?
AEROBIC COMPO MIX Γιώτα Σεβεντικίδου ?
Ενόργανη Γυμναστική Όλγα Νυστάζου ?
Three Gym Χριστίνα Μερτέκη ?
Cheerleading performance Acrobatics Κάτια Αποστολίδου?
Χορογραφίες, σκηνοθεσία προγραμμάτων Νίκος Λαζαρακόπουλος ?
Artistic production Αλίνα Γλεντζέ.
 
Με τις απαραίτητες για τις συνθήκες ρυθμίσεις όλες οι προπονήσεις μας σε υψηλό επίπεδο δίνουν χαρά και υγεία στους αθλητές/τριες μας."Δώσε αξία στη κάθε στιγμή"

119701513_2285539081591634_5165096932031590678_n.jpgreceived_2708337252820703.jpeg

 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Sun, 06 Sep 2020 14:23:22 +0300
Ζωντανές προπονήσεις μέσω Πλατφόρμας zoom! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/791-zontanes-proponiseis-meso-platformas-zoom http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/791-zontanes-proponiseis-meso-platformas-zoom Ζωντανές προπονήσεις μέσω Πλατφόρμας zoom!
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Wed, 29 Apr 2020 00:33:07 +0300
Οι επιτυχίες τoυ τμήματος Gymnastics for All – Team A! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/790-oi-epityxies-toy-tmimatos-gymnastics-for-all-team-a http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/790-oi-epityxies-toy-tmimatos-gymnastics-for-all-team-a Οι επιτυχίες τoυ τμήματος Gymnastics for All – Team A!
με αθλήτριες απο 7 έως 18 ετών

Μέδουσα - 2019

 • Ασημένια ομάδα στην κατηγορία Μεγάλες Ομάδες στο HELLAS GYM CONTEST της ΕΓΟ.
 • Παραμένει στην κορυφαία διαγωνιστική κατηγορία του αθλήματος Gymnastics For Αll
 • Παρουσίαση του προγράμματος στο διεθνές ΦΕΣΤΙΒΑΛ KEFALONIA GYM FESTIVAL- ANNA POLLATOU σε τρεις πόλεις της Κεφαλονιάς.

Ο Μικρός Πρίγκηπας - 2018

 • Πρόκριση σαν Χρυσή Ομάδα στον Τελικό για την ανάδειξη της Grand Team of the Year και εξαιρετική βαθμολογία σε έναν όμιλο (Πύθια) με τεράστιο συναγωνισμό όπου κορυφαίες ομάδες δεν κατάφεραν να προκριθούν.
 • Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία. συγκεκριμένα 19η σε σύνολο 118 ομάδων Πανελληνίως. Κατηγορία Μεικτές Ομάδες -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018

Amazons Ballet - 2017

 • Kατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο COSMOGYM CONTEST 2017 και το ασημένιο στο EGO STARGYM 2017 .
 • Tιμητικά επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο festival  Step to the Art, σε μία μοναδική νυχτερινή παράσταση (με σκηνοθεσία και φωτισμό) μαζί με τα κορυφαία προγράμματα της διοργάνωσης Cosmogym στις 4-5 Νοεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος.

 

Inside out - 2016

 • ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και τιμητική διάκριση ειδικού βραβείου – καλύτερης ομάδας αεροβικής γυμναστικής COSMOGYM CONTEST 2016
 • Tο «Inside Out»  τιμητικά επιλέχθηκε να συμμετάσχειστο festival  Step to the Art, σε μία μοναδική νυχτερινή παράσταση (με σκηνοθεσία και φωτισμό) μαζί με τα κορυφαία προγράμματα της διοργάνωσης Cosmogym, στο κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do)
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Thu, 26 Mar 2020 00:02:53 +0200
Οι επιτυχίες τoυ τμήματος Gymnastics for All – Team B - H ομάδα που σαρώνει τα πάντα! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/789-oi-epityxies-toy-tmimatos-gymnastics-for-all-team-b http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/789-oi-epityxies-toy-tmimatos-gymnastics-for-all-team-b Οι επιτυχίες τoυ τμήματος Gymnastics for All – Team B - H ομάδα που σαρώνει τα πάντα!

με αθλήτριες απο 9 έως 13 ετών

Μουσικά Όργανα - Ταξίδι στη μουσική μας ταυτότητα - 2019

 • Χρυσή ομάδα στον όμιλo Ίσθμια στο COSMOGYM CONTEST
 • Χρυσή ομάδα στην κατηγορία Μικρές Ομάδες στο HELLAS GYM CONTEST 2019 της ΕΓΟ
 • Ειδικο βραβείο καλύτερης ομάδας με στοιχεία αεροβικής γυμναστικής στο HELLAS GYM CONTEST 2019 της ΕΓΟ
 • Ειδικο βραβείο ιδιαίτερης κατασκευής στο COSMOGYM CONTEST 2019
 • Παρουσίαση του προγράμματος στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ KEFALONIA GYM FESTIVAL- ANNA POLLATOU 2019 σε τρεις πόλεις της Κεφαλονιάς

Welcome to the Jungle – 2018

 • Χρυσή ομάδα στον όμιλο ΝΕΜΕΑ και να αγωνιστεί στον Τελικό για τον τίτλο Grand Team of the Year 2018 όπου κατέκτησε την 6η θέση!
 • TEAM OF THE YEAR - Κατηγορία Ουράνιο τόξο EGO ASTRO GYM CONTEST 2018
 • Χρυσή Ομάδα στην κατηγορία ανάμεσα σε 90 ομάδες Πανελλήνια! Κατηγορία Ουράνιο τόξο -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018
 • Βραβείο καλύτερης ενδυμασίας -  Κατηγορία Ουράνιο τόξο -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018

LaLa Land - 2017

 • H κατάκτηση δύο Ασημένιων μεταλλίων στο  EGO STARGYM και COSMOGYM CONTEST στην πρώτη διαγωνιστική εμφάνιση του συνόλου των αθλητριών, αποτελεί μοναδική επιτυχία που δεν περιμέναμε σε αγωνιστικό επίπεδο
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Thu, 26 Mar 2020 00:02:53 +0200
Οι επιτυχίες τoυ αρχάριου τμήματος Gymnastics for All και του τμήματος Λιλιπούπολης! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/788-oi-epityxies-toy-arxariou-tmimatos-gymnastics-for-all-kai-tou-tmimatos-lilipoypolis http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/genika-gia-ton-xoro/item/788-oi-epityxies-toy-arxariou-tmimatos-gymnastics-for-all-kai-tou-tmimatos-lilipoypolis Οι επιτυχίες τoυ αρχάριου τμήματος Gymnastics for All και του τμήματος Λιλιπούπολης!

Hawaiian Girls - Don't Worry be happy  - 2019

με αθλήτριες απο 5 έως 8 ετών

 • Χρυσή ομάδα στον όμιλo Νέμεα Α στο COSMOGYM CONTEST 2019
 • Χρυσή ομάδα στην κατηγορία Αστεράκια HELLAS GYM CONTEST της ΕΓΟ 2019

Ζαχαρούπολη – 2019

με αθλήτριες απο 5 έως 8 ετών

 • Χρυσή ομάδα στον όμιλo rising stars 1 στο COSMOGYM CONTEST 2019
 • Χρυσή ομάδα στην κατηγορία Λιλιπούπολη HELLAS GYM CONTEST της ΕΓΟ 2019
 • Ειδικο βραβείο καλύτερης σκηνικής παρουσίας-ενδυμασίας στο HELLAS GYM CONTEST 2019 της ΕΓΟ

Pretty Dolls - 2018

με αθλήτριες απο 3 έως 6 ετών

 • Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Λιλιπουπολη -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018
 • Βραβείο καλύτερης ομάδας σε συγχρονισμό πολυπληθέστερης ομάδας στην κατηγορία Λιλιπουπολη  -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018

Λίμνη των Κύκνων – 2017

με αθλήτριες απο 3 έως 5 ετών

 • Χρυσή Ομάδα στην κατηγορία «Λιλιπούπολη στο EGO STARGYM CONTEST 2017, που πραγματοποιήθηκε 16-19 Ιουνίου στο Olympic Hall του Γαλατσίου.
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Γενικά - Ειδήσεις Thu, 26 Mar 2020 00:02:53 +0200
Οι επιτυχίες τoυ αρχάριου τμήματος Gymnastics for All και του τμήματος Λιλιπούπολης! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/dancing-gia-arxarious/item/782-oi-epityxies-toy-arxariou-tmimatos-gymnastics-for-all-kai-tou-tmimatos-lilipoypolis http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/dancing-gia-arxarious/item/782-oi-epityxies-toy-arxariou-tmimatos-gymnastics-for-all-kai-tou-tmimatos-lilipoypolis Οι επιτυχίες τoυ αρχάριου τμήματος Gymnastics for All και του τμήματος Λιλιπούπολης!

Hawaiian Girls - Don't Worry be happy  - 2019

με αθλήτριες απο 5 έως 8 ετών

 • Χρυσή ομάδα στον όμιλo Νέμεα Α στο COSMOGYM CONTEST 2019
 • Χρυσή ομάδα στην κατηγορία Αστεράκια HELLAS GYM CONTEST της ΕΓΟ 2019

Ζαχαρούπολη – 2019

με αθλήτριες απο 5 έως 8 ετών

 • Χρυσή ομάδα στον όμιλo rising stars 1 στο COSMOGYM CONTEST 2019
 • Χρυσή ομάδα στην κατηγορία Λιλιπούπολη HELLAS GYM CONTEST της ΕΓΟ 2019
 • Ειδικο βραβείο καλύτερης σκηνικής παρουσίας-ενδυμασίας στο HELLAS GYM CONTEST 2019 της ΕΓΟ

Pretty Dolls - 2018

με αθλήτριες απο 3 έως 6 ετών

 • Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Λιλιπουπολη -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018
 • Βραβείο καλύτερης ομάδας σε συγχρονισμό πολυπληθέστερης ομάδας στην κατηγορία Λιλιπουπολη  -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018

Λίμνη των Κύκνων – 2017

με αθλήτριες απο 3 έως 5 ετών

 • Χρυσή Ομάδα στην κατηγορία «Λιλιπούπολη στο EGO STARGYM CONTEST 2017, που πραγματοποιήθηκε 16-19 Ιουνίου στο Olympic Hall του Γαλατσίου.
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Χορός Για Αρχαρίους Wed, 25 Mar 2020 21:21:48 +0200
Οι επιτυχίες τoυ τμήματος Gymnastics for All – Team A! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/dancing-agonistika-tmimata/item/780-oi-epityxies-toy-tmimatos-gymnastics-for-all-team-a http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-53-47/dancing-agonistika-tmimata/item/780-oi-epityxies-toy-tmimatos-gymnastics-for-all-team-a Οι επιτυχίες τoυ τμήματος Gymnastics for All – Team A!
με αθλήτριες απο 7 έως 18 ετών

Μέδουσα - 2019

 • Ασημένια ομάδα στην κατηγορία Μεγάλες Ομάδες στο HELLAS GYM CONTEST της ΕΓΟ.
 • Παραμένει στην κορυφαία διαγωνιστική κατηγορία του αθλήματος Gymnastics For Αll
 • Παρουσίαση του προγράμματος στο διεθνές ΦΕΣΤΙΒΑΛ KEFALONIA GYM FESTIVAL- ANNA POLLATOU σε τρεις πόλεις της Κεφαλονιάς.

Ο Μικρός Πρίγκηπας - 2018

 • Πρόκριση σαν Χρυσή Ομάδα στον Τελικό για την ανάδειξη της Grand Team of the Year και εξαιρετική βαθμολογία σε έναν όμιλο (Πύθια) με τεράστιο συναγωνισμό όπου κορυφαίες ομάδες δεν κατάφεραν να προκριθούν.
 • Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία. συγκεκριμένα 19η σε σύνολο 118 ομάδων Πανελληνίως. Κατηγορία Μεικτές Ομάδες -  EGO ASTRO GYM CONTEST 2018

Amazons Ballet - 2017

 • Kατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο COSMOGYM CONTEST 2017 και το ασημένιο στο EGO STARGYM 2017 .
 • Tιμητικά επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο festival  Step to the Art, σε μία μοναδική νυχτερινή παράσταση (με σκηνοθεσία και φωτισμό) μαζί με τα κορυφαία προγράμματα της διοργάνωσης Cosmogym στις 4-5 Νοεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος.

 

Inside out - 2016

 • ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και τιμητική διάκριση ειδικού βραβείου – καλύτερης ομάδας αεροβικής γυμναστικής COSMOGYM CONTEST 2016
 • Tο «Inside Out»  τιμητικά επιλέχθηκε να συμμετάσχειστο festival  Step to the Art, σε μία μοναδική νυχτερινή παράσταση (με σκηνοθεσία και φωτισμό) μαζί με τα κορυφαία προγράμματα της διοργάνωσης Cosmogym, στο κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do)
]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Χορός - Αγωνιστικά Τμήματα Wed, 25 Mar 2020 21:19:25 +0200
Οδηγίες - Συμβουλές στους αθλητές, τριες μας - Προγράμματα ασκήσεων Tae Kwon Do στο σπίτι! http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/tae-kwon-do-agonistika-tmimata/item/779-odigies-symvoules-stous-athlites-tries-mas-programmata-askiseon-sto-spiti http://www.asnp.gr/index.php/2017-01-29-22-24-43/tae-kwon-do-agonistika-tmimata/item/779-odigies-symvoules-stous-athlites-tries-mas-programmata-askiseon-sto-spiti Οδηγίες - Συμβουλές στους αθλητές, τριες μας - Προγράμματα ασκήσεων Tae Kwon Do στο σπίτι!
Από τη δασκάλα ταεκβοντο του Συλλόγου μας κ καθηγήτρια φυσικής Αγωγής Δεκουλάκου Μαρία.

Αγαπητοί μου αθλητές δυστυχώς ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές.. Αυτό βεβαια συμβαίνει  για το καλό της πατρίδας μας , για τον συνάνθρωπο μας , τους γονείς σας και φυσικά για τον εαυτό σας!!!

ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!!

Να αξιοποίησε τον χρόνο σας όσο πιο εποικοδομητικά μπορείτε ώστε να μην βαρέθητε!

Πιο κάτω επισυνάπτω ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι σας.

Γεμίστε το πρόγραμμα σας με γυμναστική, με το διάβασμα ενως εξωσχολικου βιβλίου που θα σας ταξιδέψει σε όμορφες στιγμές!

Συζητήστε με τους γονείς οπου συνηθως ο χρονος που περνατε μαζι τους ειναι πολύ περιορισμενος ! Δείτε μια ευχάριστη ταινία !

Παίξτε επιτραπέζια !!! ( εμένα πάντα αυτή η ώρα ήταν η αγαπημένη μου ) (ευκαιρία να την επαναλάβω κ εγω ! ;-)  )

Παίξτε τον master -sef ;-)    ( με την επίβλεψη κάποιου  μεγαλύτερου)( δημιουργείστε!)

Ζωγράφιστε !!! ❤

Μου λείπετε πολύ ήδη.. ? Κ αυτό γιατί όλα ήταν τόσο αιφνίδια... ! ! !

Να μείνουμε ενωμένοι έστω και από μακριά για να πετύχουμε όλοι μαζί ένα κοινό στόχο!!!

Να περάσει η πανδημία άμεσα και ανώδυνα!!!

Μην ξεχνάτε είσαστε αθλητές TKD με πειθαρχεία, αυτοσυγκράτηση, πείσμα και αφοσίωση!!!

 

Πρόγραμμα Ασκήσεων:

Για το αγωνιστικό:

Σκινακι 20 λεπτα :2 λεπτά με διάλειμμα 1 λεπτο  ( διατάσεις )

10 Απσαολικι μπακ -στας

15 δεύτερα διάλειμμα

10 ανουρο-τσακι μπακ -στας

15 δεύτερα διάλειμμα

10 πακουρο -τσακι  μπακ-στας

10 burbies

30 δεύτερα διαλειμμα

10 burbies

30 δεύτερα διαλειμμα

Ανοίγματα τα τρία σπαγκατ από 2 λεπτά πίεση το κάθε ενα.

Ενδυναμωση

5 σετ κοιλιακούς των 20 επαναλήψεων

5 σετ ραχιαιουςτων 20 επαναλήψεων

5 σετ καμψεις των 10 επαναλήψεων

5 σετ Άρσεις ποδιού το κάθε ενα από 20 επαναλήψεις

5 σετ προβολές των 16 επαναλήψεων ( εναλλάξ τα πόδια)

3 σετ πλαγιές προβολές( αλλαγή από το ένα πόδιστο αλλο αργά) 10 επαναλήψεις

Σανίδα

4 φορές από 1 λεπτό διάρκεια

( προσπαθω να μείνει ακίνητο το σώμα)

Αποθεραπεία

Πιέζετε συνεχόμενα σε όλες τις μυϊκές ομάδες που δουλέψετε!

Α)Μπορείτε να την κάνετε όλη την παρα πανω προπόνηση μαζι!

Β)Την ενδυνάμωση μπορείτε να την κάνετε κ ξεχωριστή μέρα.. Μετά από 8 λεπτά σκοινακι !

Γ) Την ευλυγισία Επίσης μπορείτε να την κάνετε ξεχωριστά μετά από αρκετό σκοινακι και burbies. Να αφιερώσετε παρα πανω χρόνο στις διατάσεις και να περάσετε στα σπαγκατ. 

Επίσης προσέξτε την διατροφή σας !!!

Πίνετε πολύ νερό, τρώτε φρούτα ,  σαλάτες και  όσπρια!!!

 

]]>
nikos.neapaideia@hotmail.gr (Νίκος) Tae-Kwon-Do - Αγωνιστικά Τμήματα Sat, 14 Mar 2020 13:01:51 +0200